Alle categoriëen

Informatie

Bedrukte witte bestekzakjes met gekleurde servetten.

Bestekzakjes van wit papier met gekleurde of witte servetten.
Witte bestekzakjes bedrukken wij vanaf 6000 stuks

Bestekzakjes op wit hvo 120 grams papier bedrukt met eigen ontwerp of logo. De bekende bestekzakjes met gekleurde servetten worden door ons compleet geleverd. Witte of gekleurde servetten, formaat 33x33 cm.

Een ontwerp voor een bedrukt wit bestekzakje moet met zorg worden gekozen. De zakjes liggen vaak al op tafel als de gast zit te wachten op zijn of haar bestelling. Een mooi moment om een boodschap onder de aandacht te brengen. Een bedrukt wit papieren bestekzakje moet uiteraard passen in de huisstijl, maar je kan ze ook gebruiken om een event aan te kondigen. Of breng met het bedrukte bedrukte bestekzakje je wekelijkse aanbieding onder de aandacht.

Bedrukte kraft bestekzakjes met servettenKies voor een goede opdruk die matcht met de kleur van het servet. Wel zo leuk. Meestal kiezen klanten een wit bestekzakje met een witte of gekleurde servet. De opdruk van het zakje is dan vaak in het zwart. Maar het kan ook bedrukt worden in 1, 2 of meerdere.
Vraag anders even een advies over je opdruk kleur.

Het papier van de bedrukte witte bestekzakjes is van 120 grams hvo gemaakt. Een stevige soort offsetpapier, met een matte uitstraling, die nadat het is geplakt en gevuld met servetten, een stevige basis vormt voor je bestek.

De bedrukte witte bestekzakjes zijn in één uitvoering te leveren. Maar dus wel in met verschillende kleuren servetten.

Wil je direct weten wat de prijzen zijn, kijk dan hier.

Bedrukte wit papieren bestekzakjes met servetten.

  • Inclusief servet (in 18 kleuren mogelijk)
  • Full color bedrukking voor en achterzijde
  • Formaat 85x200mm / Servet 33x33 cm
  • Vanaf 6000 stuks