Alle categoriëen

Informatie

Food wrap? Bedrukt vetvrij papier

Op maat bedrukt vetvrij papier met jouw eigen branding!

Ben je op zoek naar op maat gedrukt vetvrij papier, geschikt als food wrap, van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen? Dan ben je bij de juiste drukker! Wij bieden een grote keuze aan op maat bedrukt vetvrij papier, vetvrij papier, tosti en hamburgerpapier. Maar ook onderleggers of bekleding van een mandje.

We hebben een eigen studio die klaar staat ​​om je te helpen met je creatieve ontwerp. Als je het ontwerp zelf wilt maken, kies dan het formaat wat jij wilt en maak een ontwerp. Op deze pagina kan je een aantal vel indelingen zien. Lever dit aan als .pdf bestand met 3 mm afloop. Vragen, bel gerust 070-4041428

Bij ZakelijkDrukwerk.nl staat kwaliteit en prijs hoog in het vaandel. We garanderen zelfs dat we de beste prijzen op de markt hebben, en als je iemand vindt die betere prijs/levertijd heeft voor op maat bedrukt vetvrij papier dan wij, laat het ons weten. Je ontvangt dan 10% gratis bij je bestelling. Je kunt je gepersonaliseerde vetvrij papier online bestellen bij ZakelijkDrukwerk.nl en onze verpakkingsexperts staan ​​voor je klaar als je vragen heeft of monsters van het product nodig heeft. Dus of je nu een burger of een broodje serveert, het Food wrap vetvrije papier ziet er heel mooi bedrukt uit en weerspiegelt je bedrijf en verhaal perfect, wanneer je klanten genieten van hun eten.

CMYK (full colour) of Pantone (PMS)

We kunnen het food wrap papier met logo bedrukken met zowel CMYK-kleuren als Pantone-kleuren. Als je op zoek bent naar een zeer specifiek ontwerp en een aantal zeer precieze kleuren nodig hebt, is het kiezen van Pantone-kleuren de perfecte keuze. Terwijl als je meer dan 2 kleuren in het dessin wilt hebben, we aanraden om CMYK-kleuren te gebruiken in het ontwerp van je vetvrije papier. Dit komt omdat we met de CMYK-kleuren zoveel kleuren kunnen printen als je wilt in het ontwerp zonder meerprijs.

Food wrap vetvrij papier wordt gedrukt in offset

De afdrukmethode voor het op maat bedrukte vetvrij papier is offsetdruk, wat zorgt voor een hoge kwaliteit van de afdruk. Vanaf 125 en 10.000 vel (zie ons budget vetvrij papier) of grotere oplage tot 100.000 vel, zie n. De primaire kosten van het gebruik van offsetdruk is de drukplaat, wat ook de reden is dat de prijzen veel dalen naarmate er meer stuks zijn. 

Hoe zit het met de levering?

Om zo scherp mogelijke prijzen en snellere levertijden te kunnen bieden voor ons bedrukte vetvrij papier, werken we samen met een collega drukker. Zo hebben wij voldoende capaciteit om de snelle levertijden te kunnen volbrengen.

Hoe kan ik de maat van een food wrap kiezen?

Hoe de maten worden bepaald, hangt af van de gebruiker. Wij hebben een aantal standaard maten food wrap vetvrij papier formaten op de website staan. Maar omdat er gedrukt wordt op grotere vellen en later gesneden naar het gewenste formaat, kunnen wij dus elk formaat aan. Wij adviseren om met een vel A3 (twee briefpapiertjes naast elkaar, even te meten of dit formaat geschikt is of kleiner moet. Een beetje huisvlijt en je hebt je favoriete formaat gevonden. Vierkant of rechthoekig vetvrij papier, het kan allemaal.

Perfect voor alle soorten voedsel

Het mooie van ons op maat bedrukte vetvrij papier is dat het voor allerlei soorten voedsel kan worden gebruikt. De meest gebruikte doeleinden om in te pakken zijn natuurlijk hamburgers, sandwiches, tosti’s en panini’s. Maar aangezien het inpakpapier is dat is goedgekeurd als materiaal dat in contact komt met voedsel, kan het voor zoveel meer worden gebruikt. Ook hebben we klanten die in de supermarkt het aangepaste inpakpapier voor rode steaks gebruikten. Het op maat bedrukte vetvrij papier kan ook worden gebruikt als serveerpapier onder pizza, friet of ander voedsel om het professioneler te serveren. Het inpakpapier dat niet is gecoat met plastic, is veilig te gebruiken voor grill, vriezer en oven, waardoor het bakpapier perfect is voor panini's. Het food wrap vetvrij papier kan een temperatuur van 200 graden aan, getest door een klant van ons.

Gecoat of niet gecoat?

Wat betekent het dat het gepersonaliseerde vetvrij papier inpakpapier gecoat is? Het papier is niet voorzien van een plastic laag of aanverwante midden. De KIT 8 laag biedt vanaf de fabriek de bescherming die het nodig heeft en is gewoon afbreekbaar. Tevens is het goedgekeurd als materiaal dat in contact komt met voedsel.Al ons op maat bedrukt vetvrij papier is gemaakt in overeenstemming met de Europese voedselregelgeving, zodat het vetvrij papier kan worden gebruikt als materiaal dat in contact komt met voedsel. De inkt die wordt gebruikt om op het papier te printen, is voedselveilig en bevat geen chemicaliën die niet op voedselverpakkingen kunnen worden gebruikt.
Als je vragen hebt of iets specifieks nodig hebt over ons gepersonaliseerde vetvrije inpakpapier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@zakelijkdrukwerk.nl

Direct bestellen? Klik hier