Alle categoriëen

Informatie

Kies de uitvoering

 • Bestek-enveloppen bedrukken

 • Bestekzakjes met opdruk

 • Banderol bedrukken

Materiaal

Kies de kleur van de servetten

Optie

Prijzen en oplages

Bestekzakjes gesloten, ideaal voor de strand horeca en terrassen.

Onze gesloten bestekzakjes zijn perfect voor gebruik in de horeca, met name op terrassen en aan het strand. Dankzij de afsluitbare design voorkomt het dat zand in de zakjes waait en maakt het het transport van bestek gemakkelijker. Bovendien is het hygiënischer omdat niemand het bestek direct aanraakt.

Wij bieden deze bestekzakjes aan in kraft papier, wat een milieuvriendelijke keuze is voor restaurants die zich willen onderscheiden. Maar ook een witte variant is beschikbaar, die zich prima laat bedrukken in full colour en geleverd wordt met een ingesloten witte servet. De witte variant is de meest populaire keuze en biedt de beste prijs.

 • Onze bestekzakjes zijn de perfecte oplossing voor buiten dineren. Gemaakt van afbreekbare, duurzame materialen, zijn ze bestand tegen de elementen en houden ze je bestek schoon en veilig. Met een eenvoudig afsluitbaar design, kun je ze vullen met bestek en een meegeleverde servet voor snel en gemakkelijk gebruik.
   
 • Maar onze bestekzakjes zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook stijlvol. Verkrijgbaar in kraft papier en wit, kun je ze personaliseren met het logo of de merknaam van je restaurant. Perfect voor gebruik in restaurants, terrassen, aan het strand of afhaal- en bezorgdiensten.
   
 • Onze bestekzakjes zijn gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen. biologisch afbreekbaar, composteerbaar en gemakkelijk te recyclen. Dit maakt ze een geweldige keuze voor restaurants die hun impact op het milieu willen verminderen.
   
 • Met een eenvoudig ontwerp, zijn onze bestekzakjes gemakkelijk te vullen en te gebruiken. Ze zijn gemaakt van papier zonder toegevoegde stoffen en gemakkelijk op te bergen door plat te stapelen. Ideaal voor drukke restaurants en cateringdiensten die kiezen voor hygiënische oplossing.