Home

bierviltjes bedrukt

Bierviltjes bedrukt

vanaf 1000 stuks

Bierviltje bedrukt met eigen ontwerp of logo. Door deze bierviltjes te bedrukken brengt je een boodschap of bedrijfsnaam direct onder de aandacht. Heb je vragen over het bedrukken van bierviltjes, neem contact met ons op.

Bierviltje bedrukt en goedkoop
Full color bedrukking voor en achterzijde
Formaat vierkant 93x93mm / Rond 103 mm
Vanaf 1000 stuks
 

Begin met bestellen

> of informeer naar maatwerk

Kies voor rond of vierkant bierviltje

  • Rond
    103mm

  • Vierkant
    93x93mm

Kies voor enkel of dubbelzijdig gedrukte bierviltjes

Aanleveren van een drukbestand

Prijzen en oplages

Bierviltjes bedrukt - Bierviltjes goedkoop

Bierviltjes, je kan er uren mee de tijd verdrijven. Een bierviltje bedrukt is het medium om boodschappen extra onder de aandacht te brengen. Volgende maand een "event in de tent" geef er op bierviltjes bedrukt extra aandacht aan.  Onze bierviltjes zijn goedkoop en in twee formaten te krijgen. Het sterk absorberende materiaal is 1,4 tot 1,5 mm dik.

Gebruik bierviltjes met bedrukking aan twee zijden. Eén kant je huisstijl, andere zijde reclame. Wissel af en toe van opdruk. Een bierviltje bedrukt krijgt extra aandacht als er af en toe ander beeld op staat. Bierviltjes bedrukt in zwart of full colour maakt in de kosten niet uit. Een rond of vierkant bierviltje bedrukt, ook daarin maken wij geen verschil. Vanaf 1000 stuks bestel je bierviltjes bedrukt met je eigen beeld. Heb je advies of nodig om de opdruk te maken, wij kunnen dat prima voor je verzorgen. Kies bovenstaand voor "Maak voor mij een ontwerp en ontvang een drukproef!" en wij maken een ontwerp voor je. Bierviltjes bedrukt met je logo of reclame, leg ze vast dakpans gewijs klaar op de tafel! TIP: Bierviltjes goedkoop ook te gebruiken voor wiebelende tafels.