Home

bedrukt kaaspapier

Kaaspapier

Kaaspapier voor het verpakken en presenteren van kaas.

Kaaspapier bedrukken, vetvrij papier greaseproof 70 grams met 15 grams PE. Bedrukt kaaspapier kan in elke oplage en formaat worden geleverd. Kaaspapier is geschikt voor het verpakken van kaas en tegelijktijd breng je je logo of boodschap onder de aandacht. Heb je vragen over bedrukt kaaspapier, wil je een specifiek formaat, of advies bij een ontwerp? Het is allemaal mogelijk, neem contact met ons op.

70 wit of grauw kaaspapier + 15 gram PE
In veel formaten met bedrukking!
Al vanaf 3000 vel kaaspapier te bestellen
Levertijd 30 werkdagen

Begin met bestellen

Afmeting

 • Formaat S vetvrij wit kaaspapier

  tot 150x260 mm
 • Formaat M vetvrij wit kaaspapier

  tot 215x320 mm
 • Formaat L vetvrij wit kaaspapier

  tot 320x430 mm
 • Formaat XL vetvrij wit kaaspapier

  tot 430x640 mm

Materiaal

Bedrukking

Optie

Prijzen en oplages

Kaaspapier is uiteraard blanco te gebruiken, maar omdat het product meestal voor een langere tijd in het kaaspapier bewaard wordt, is het een gemiste kans als je er niet een boodschap of logo op zet. Denk eens aan actiepapier, met daarop een reclame. Of je eigen naam en logo. Wij leveren kaaspapier op twee manieren. De meest gebruikte variant is kaaspapier met een 15 grams PE coating. Hierdoor wordt uw product extra beschermd. Maar ook de vetvrije variant, zonder de PE coating is te gebruiken. Kaaspapier heeft een gramsgewicht van 70 gram per m2. (Plus PE 90 grams)

Het kaaspapier is aan één zijde te bedrukken in zwart, met steunkleuren of zelfs in full colour. Zo krijgt het stuk kaas een uitstraling die het verdient. Kaaspapier leveren wij in verschillende formaten. U kunt dus zelf bepalen hoe groot u het wilt gebruiken. Wij geven in de bovenstaande prijzen voor kaaspapier elke keer een maximale maat aan. Als het door jou gewenste formaat kaaspapier daar in valt, kiest je voor het formaat. Bijvoorbeeld 300x400 mm valt binnen formaat L. Je kiest dan formaat L. Wij houden de snijlijnen aan om het formaat te snijden zoals jij dat wilt.

Omdat je waarschijnlijk heel veel van kaas weet en wellicht iets minder van drukwerk, kan je bij twijfel of vragen altijd even met ons bellen. 070-4041428. Mailen of chatten mag ook.

Een goed stuk kaas verdient een mooie uitstraling met kaaspapier. Bestel nu!