Alle categoriëen

Informatie

Placemats bedrukken

Op zoek naar een manier om wat persoonlijkheid aan uw restaurant of kantine toe te voegen? Laat placemats bedrukken!

En bedrukte placemats zijn de perfecte manier om dat te doen. Placemats bedrukken kan je met een eigen ontwerp, logo, boodschap etc. Ze zijn een gemakkelijke en betaalbare manier om elke tafel net iets extra's aan te kleden. Je kunt een ontwerp maken (of laten maken) dat past bij de stijl van je bedrijf.

Placemats bedrukken

Niet alleen zien ze er door het eigen ontwerp geweldig uit, maar placemats bedrukken zijn ook functioneel. Als er kinderen op bezoek komen, zijn kleurplaten een geweldige manier om ze bezig te houden. Een placemat bedrukken als een kleurplaat in combinatie met je logo of boodschap creëert een extra promotiemiddel. Een kleurplaat word vaak mee naar huis genomen.

Met het drukproces van hoge kwaliteit zullen de bedrukte placemats er geweldig uitzien. Ze zullen indruk maken op gasten en je restaurant of bedrijf onderscheiden van de concurrentie.

Bestel vandaag nog de bedrukte placemats op onze website.

Placemats bedrukken gebeurt in full colour of PMS. In het bestel proces kan je naar de gewenste bedrukking kiezen. Deze bedrukkingen zijn enkelzijdig en dubbelzijdig mogelijk. Je kunt er zodoende voor kiezen om de placemats te bedrukken aan 2 zijdes. Hierdoor komen er extra mogelijkheden voor de placemats bij.

Materialen placemats

De placemats bedrukken we op verschillende materialen. Je kunt hier voor verschillende materialen kiezen. Van Silk tot een waterproof scheurvast materialen. En nog een aantal anderen materialen. Een waterproof placemats kun je gemakkelijk afnemen en hoef je niet keer op keer te vervangen.

Als laatste kan je nog kiezen voor veredeling van de placemats. Dit is optioneel. Denk hierbij aan een glanslaminaat of een matlaminaat.

Specificaties

Alle specificaties van placemats bedrukken op een rijtje

Druktechniek HP Indigo digitaal
Offset
Materiaal Bio Top 3® naturel
hvo offset
BalancePure®
silk mc
YUPOBlue® - scheurvast, waterproof
(in verschillende grams gewichten)
Bedrukking

4/0 enkelzijdig
4/4 dubbelzijdig

Full colour of PMS

Bestel placemats