Alle categoriëen

Informatie

Speelkaarten bedrukken beide zijden

Speelkaarten bedrukken beide zijden banner

Laat je speelkaarten aan beide zijde bedrukken met eigen foto. Een logo, tekst en eigen ontwerp behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. De opties met bedrukte speelkaarten zijn eindeloos. Dat geeft je kaartspel met een beide zijden bedrukking, gelijk een persoonlijk tintje.

Speelkaarten worden gebruikt door jong en oud. Ideaal voor goochelaars, klaverjasverenigingen, sportclubs, gezinnen en uiteraard als relatiesgeschenk. Dat levert naast een hoop plezier ook veel gezelligheid en reclame op.

Een spel kaarten bestaat standaard uit 52 gewone kaarten. Het kaartspel bevat 13 schoppen speelkaarten, 13 harten speelkaarten, 13 klaveren speelkaarten en 13 ruiten speelkaarten. Naast deze gewone speelkaarten bevat een spel kaarten ook jokers en een bridgescorekaart.

Speelkaarten aan beide zijden bedrukken in verschillende formaten

Speelkaarten aan beide zijde drukken kan in 2 verschillende formaten. Het Bridge- en poker formaat. De bridgekaarten worden veelal in Europa gebruikt. Deze speelkaarten hebben een formaat van 56 mm x 88 mm. De pokerformaat speelkaarten op 62 mm x 88 mm. Deze pokerkaarten worden het meest in de VS gebruikt om mee te spelen.

Speelkaarten bedrukken voor- en achterkant met eigen ontwerp

Naast kiezen uit een bepaalde bedrukking van de speelzijde is het ook mogelijk om speelkaarten te bedrukken aan voor- en achterkant. Bij speelkaarten bedrukken is het naast de rugzijde van de kaarten ook mogelijk om de voorkant van de speelkaarten te bedrukken. Dat betekent dat ook de speelzijde van de kaarten naar eigen wens bedrukt kan worden. Dit hoeft niet. Je kunt ook kiezen voor een standaard speelzijde en enkel de achterzijde van de kaarten bedrukt.

Speelkaarten met logo           

Speelkaarten met logo

Door een logo op speelkaarten te drukken wordt het een uniek relatiegeschenk. Denk eraan dat zo’n pakje speelkaarten een lange tijd meegaat en er veel mee gespeeld word. Speelkaarten bedrukt aan beide zijden zijn dan ook langdurig reclamemateriaal.

Speelkaarten bedrukken aan beide kanten met eigen foto of design         

Ook is het mogelijk om speelkaarten te bedrukken met een eigen foto of design. Zo creër je een uniek spel kaarten. Het bedrukken maakt je speelkaarten nog persoonlijker. En misschien ook wel leuker...

Hoe zijn de speelkaarten te bestellen?           

Bedrukte speelkaarten bestel je gemakkelijk en snel op ZakelijkDrukwerk.nl. Speelkaarten bedrukken gebeurt op een speciaal speelkaarten papier. Door dit papier kan je ervan op aan dat de bedrukte speelkaarten lang mee gaan. Dit zorgt dan weer voor lang speelplezier. Bedrukte speelkaarten kan je bestellen met of zonder doosje. Bestel je speelkaarten in een bedrukt doosje dan bedrukken wij het doosje ook mee in een ontwerp naar keuze. Speelkaarten bedrukken gebeurt in full colour door middel van full colour offsetdrukmethode. De levertijd van enkelzijdig bedrukte speelkaarten is zo’n 8 werkdagen. Speelkaarten bedrukt met eigen ontwerp aan de voor- en achterzijde duurt 12 werkdagen.

De speelkaarten bedrukt zijn verkrijgbaar vanaf 75 stuks. Je kunt het kaartspel zelf ontwerpen of wij maken een gratis ontwerp voor je. Zo komen de bedrukte speelkaarten er precies zo uit te zien zoals je het graag zou willen.

Bedrukte speelkaarten in ons assortiment:

Bij de variant worden de speelkaarten en het doosje bedrukt. Het doosje is volledig naar wens te bedrukken. Dit geeft extra ruimte voor bijvoorbeeld een reclame-uiting.

Deze speelkaarten worden met banderol geleverd, geen doosje. Je besteld hier dus enkel het bedrukte spel kaarten.

Bij deze variant zit er niet 1 spel kaarten maar 2 spelkaarten in een doosje. Dit doosje heeft een luxe uitstraling en is naar wens te personaliseren.

Ook hier zitten er 2 spelkaarten in een doosje. Deze spellen zitten in een transparant doosje. De speelkaarten worden hierbij bedruk, het doosje niet. Doordat het doosje transparant is zie je gelijk je eigen bedrukking.

Een standaard doosje met een lipje aan de bovenkant waar het spel open kan. Bij het luxe doosje is dat anders. Dat houd in dat de kaarten in een bakje liggen en een deksel het spel afsluit. Dit luxe doosje word heeft een luxe laminaat coating. Hiermee krijgt het spel kaarten een luxere uitstraling.

Ook deze speelkaarten vind je bij ons:

Deze speelkaarten bedrukken kan bijvoorbeeld voor promotionele en educatieve doeleinden. Je bent volledig vrij in het ontwerpen van het kaartspel. Dit houd in dat het kaartspel aan beide kanten volledig naar ontwerp bedrukt word. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen kaarten als Triviant. Ook zijn informatieve kaarten op meer dan 2 formaten te drukken. Naast het 56x87 formaat behoren ook 66x100 74x109 en 105x148 mm tot de mogelijkheden. Het bedrukte kaartspel is met 32 of met 52 kaarten te bestellen.

Kwartetten, wie is er niet mee grootgebracht? Kwartetten komen in verschillende soorten en maten. Veel televisieprogramma's voor kinderen hebben hun eigen kwartetspel. Maar kwartetten hoeft niet alleen maar voor kinderen te zijn. De mogelijkheden zijn net als bij de andere speelkaart varianten bijna eindeloos. Je kunt het kwartetspel volledig bedrukken naar wens. Dit houd in dat je bij het kwartetspel de voorzijde en de achterzijde naar ontwerp kan bedrukken.

Vragen over speelkaarten bedrukken?

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen of opmerkingen? Of wil je meer informatie over speelkaarten bedrukken? Dan staat het team van ZakelijkDrukwerk.nl graag voor u klaar. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel: 070-40 41 42 8

ZakelijkDrukwerk.nl is gevestigd aan de Mangaanstraat 25 in Den Haag. Hier hebben we een showroom waar u een kijkje kan komen nemen. Mocht je interesse hebben dan kan je een afspraak maken en zetten we de koffie of thee klaar.