Alle categoriëen

Informatie

Kies speelkaarten met bedrukt doosje

Bedrukking (let op, levertijden na akkoord drukbestand)

Bedrukking speelzijde

Ontwerp opdruk achterzijde

Prijzen en oplages

Kaartspel bedrukt met logo

Laat je speelkaarten bedrukken met eigen logo, tekst, of foto. Het laten maken van een ontwerp behoort hierbij ook tot de opties. De mogelijkheden van bedrukte speelkaarten zijn bijna eindeloos. Dit geeft je kaartspel gelijk een persoonlijk tintje.

Speelkaarten worden gebruikt door jong en oud. Op sportverenigingen, in het café, in clubverband bij een klaverjas- of bridgeclub of gewoon thuis. Er zijn veel spellen bedacht met speelkaarten. Ook jokeren en pesten zijn erg bekende spellen.

Een spel kaarten bestaat standaard uit 52 gewone kaarten. Het kaartspel bestaat uit 13 schoppen speelkaarten, 13 harten speelkaarten, 13 klaveren speelkaarten en 13 ruiten speelkaarten. Naast deze gewone speelkaarten bevat een spel kaarten ook jokers en een bridgescorekaart.

Speelkaarten met logo bedrukte klepdoosjes

Door de speelkaarten te bedrukken met je logo, wordt het een uniek relatiegeschenk. Zo’n pakje speelkaarten gaat vaak een lange tijd mee. Bedrukte speelkaarten zijn dan ook een langdurig reclamemateriaal te noemen. Wij maken per spel een mooi klepdoosje. Alleen op aanvraag kunnen wij ook met een plasticdoosje leveren. De klepdoosjes zijn volledig bedrukt naar wensen van de klant. Door de gelamineerde uitstraling zijn de speelkaarten ook netjes verpakt.

Hoe zijn de speelkaarten te bestellen?           

Bedrukte speelkaarten bestel je gemakkelijk en snel op ZakelijkDrukwerk.nl. Speelkaarten bedrukken gebeurt op een speciaal speelkaarten karton. Er zit nl een zwart laagje tussen om doorschijnen te voorkomen. Onze speelkaarten worden gedrukt in full colour.  De levertijd van de speelkaarten bedraagt ongeveer 12 werkdagen. De speelkaarten met eigen logo zijn verkrijgbaar vanaf 75 stuks. Je kunt het kaartspel zelf ontwerpen of wij maken een gratis ontwerp voor je. Zo komen de bedrukte speelkaarten er precies zo uit te zien zoals je graag zou willen. Wel zo proffesioneel!