Alle categoriëen

Informatie

vetvrij papier overzicht
 

Prijzen en/of direct bestellen


Vetvrij papier bedrukt : De horecatrent!

Vetvrij papier als onderlegger, bedrukt op kraft of wit.

Vetvrij papier bedrukt wordt veelal gebruikt in de horeca en is op het moment een echte trend! Vetvrij papier bedrukt met logo van het restaurant is op tafel een mooie eyecatcher. Door vetvrij papier te combineren met bijvoorbeeld bestekzakjes of bierviltjes met opdruk kun je je tafel volledig stylen naar wens.

Stevig vetvrij papier bedrukt van Zakelijk Drukwerk wordt voorzien van een eigen opdruk en kan worden gedrukt in verschillende formaten. En geeft een mooie productpresentatie van allerlei producten en gerechten. Vetvrije papier is papier dat geen of weinig vet opneemt. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt bij de bereiding en verpakking van voedsel, zodat vetstoffen niet uit het voedsel in het papier trekken. Het is perfect te combineren met gerechten op houten planken en dienbladen. Met vetvrij papier bedrukt geef je je presentatie een boost!

Kijk hier eens voor vetvrij papier opmaak ideeen.

voorbeeld vetvrij papier onderlegger dienblad

Veel gekozen standaard formaten

Bedrukt vetvrij papier is te leveren in elk formaat. Een veel voorkomend formaat is vierkant 14x14 cm, 15x15 cm of 21x21 cm. Een rechthoekig formaat is 21x 30 cm. Dat is ongeveer een A4 formaat. Een dubbel formaat van 32x43 cm is geschikt om panini broodjes in te pakken. Het vetvrije papier wordt bedrukt en daarna op maat gesneden. De snijlijnen in je pdf gebruiken wij om het eindformaat van je bestelling te bepalen.

Gewicht vetvrij papier

In 3 verschillende gramsgewichten kunnen wij het bedrukte en ook blanco, vetvrije papier leveren. Bedrukt vetvrij papier kan in 40, 55 en 70 grams worden geleverd. Eventueel kan je een model bij ons op vragen.

bedrukte vetvrij papier

Gebruik van bedrukt vetvrij papier

Bedrukt vetvrij papier wordt voornamelijk ingezet in de horeca. Voor het verpakken van hamburgers, het presenteren van een mooi stuk vlees of samen met verse frites in een schaaltje. En lunchrooms (tegenwoordig ook in de vorm van benzinestations) gebruiken veel bedrukt vetvrij papier. Bedrukt met een logo wordt de broodjes verpakt om 'vetvrij' mee te nemen voor onderweg. Met een sticker als sluitzegel een mooie presentatie.

Voordelen van vetvrij papier bedrukt

De vetvrij papier bedrukte producten worden ingezet om kwaliteitsproducten op uitstekende wijze te presenteren en te conserveren. Het productieteam van enthousiaste en bekwame medewerkers werkt met hoge kwaliteit grondstoffen en moderne apparatuur om het best mogelijke vetvrij papier bedrukt voor je te produceren. Onze creatieve afdeling maakt graag samen met je een ontwerp voor een optimale presentatiewaarde. 

De productie van vetvrij papier geschied onder de  DIN EN ISO 9001: 2008 certificering.

Alle vetvrij papier artikelen (m.u.v. bakplaatpapier) zijn te bedrukken in verschillende kleuren,van 1 PMS kleur tot een mooie full color bedrukking, in elk door jou gewenst dessin, huisstijl en oplage.

vetvrije hamburgervellen

Wat is Ersatz papier?

Ersatz papier is in de algemene verzamelnaam voor papier met vetwerende eigenschappen. Greaseproof papier valt daar ook onder. In de praktijk wordt er echter vaak ook oneigenlijk gebruik gemaakt van de naam. Een bakplaten papier wordt ook als ersatz papier benoemd, maar daar zit siliconen in, hetgeen het weer moeilijker afbreekbaar maakt. Vet en water stoten elkaar in principe af. Hoe vetwerender het papier, des te lastiger de recyclebaarheid. Tussen verschillende papieren die onder de noemer Ersatz vallen kan dus wel degelijk een verschil zitten in vetwerendheid.

Standaard designs en formaten

Nieuw in de webshop zijn de standaard designs en formaten. Deze vrolijke designs zijn leverbaar in een aantal standaard formaten en worden binnen 3 werkdagen afgeleverd. Uniek is de kleine oplage waarbij je snel aan de slag kunt zonder grote investering. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het assortiment.

Vetvrij papier met eigen bedrukking

Naast de standaard kun je het vetvrije papier ook laten bedrukken met je eigen bedrukking of logo. Deze drukken we in 1 of meerdere kleuren vanaf 1000 vel. Bekijk hier de opties.

Vetvrij papier bedrukt

Inspiratie? Bekijk ons Pinterestboard

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je je bedrukte vetvrij papier sneller nodig dan onze levertijden? Neem telefonisch contact op en wij informeren je naar de mogelijkheden! Bel: 070 - 40 41 428.

 

Begin met bestellen