Alle categoriëen

Informatie

Formaat

  • 66 x 100mm

  • 74 x 109mm

  • 105 x 148mm

Aantal kaarten

Bedrukking kaarten

Afwerking kaarten

Afwerking doosje

Model doosje

Prijzen en oplages

Speelkaarten bedrukken aan beide zijden

Laat je informatieve speelkaarten aan beide zijde bedrukken met eigen foto. Een logo, tekst en eigen ontwerp behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. De opties met bedrukte speelkaarten zijn eindeloos. Dat geeft je kaartspel met een beide zijden bedrukking, gelijk een persoonlijk tintje.

De infomatieve speelkaarten worden gebruikt door jong en oud. Ideaal voor bedrijven om als relatiegeschenk weg te geven. Dat levert naast een hoop plezier ook veel gezelligheid en reclame op.

Een spel kaarten bestaat standaard uit 52 gewone kaarten. Het kaartspel bevat 13 schoppen speelkaarten, 13 harten speelkaarten, 13 klaveren speelkaarten en 13 ruiten speelkaarten.  Naast deze gewone speelkaarten bevat een spel kaarten ook jokers en een bridgescorekaart.

Speelkaarten aan beide zijden bedrukken in verschillende formaten

Speelkaarten aan beide zijde drukken in 3 verschillende formaten. Deze speelkaarten hebben een formaat van 66x100mm, 74x109mm of 105x148mm. Daarnaast kan je ook een keuze maken uit het aantal informatieve kaarten. 32, 48 of 64 kaarten.

Speelkaarten bedrukken voor- en achterkant met eigen ontwerp

Naast kiezen uit een bepaalde bedrukking van de speelzijde is het ook mogelijk om speelkaarten te bedrukken aan voor- en achterkant. Bij speelkaarten bedrukken is het naast de rugzijde van de kaarten ook mogelijk om de voorkant van de speelkaarten te bedrukken. Dat betekent dat ook de speelzijde van de kaarten naar eigen wens bedrukt kan worden. Dit hoeft niet. Je kunt ook kiezen voor een standaard speelzijde en enkel de achterzijde van de kaarten bedrukt.

Speelkaarten bedrukken aan beide kanten met eigen foto of design         

Ook is het mogelijk om speelkaarten te bedrukken met een eigen foto of design. Zo creeert u een uniek spel kaarten. Het bedrukken maakt je speelkaarten nog persoonlijker. En misschien ook wel leuker...

Hoe zijn de speelkaarten te bestellen?           

Bedrukte informatieve speelkaarten bestel je gemakkelijk en snel op ZakelijkDrukwerk.nl. Speelkaarten bedrukken gebeurt op een 350 grams karonn. Door dit papier kan je ervan op aan dat de bedrukte speelkaarten lang mee gaan. Dit zorgt dan weer voor lang speelplezier. Bedrukte speelkaarten kan je bestellen met of zonder doosje. Bestelt u speelkaarten in een bedrukt doosje dan bedrukken wij het doosje ook mee in een ontwerp naar keuze. Speelkaarten bedrukken gebeurt in full colour door middel van full colour offsetdrukmethode. De levertijd van enkelzijdig bedrukte speelkaarten is zo’n 8 werkdagen. Speelkaarten bedrukt met eigen ontwerp aan de voor- en achterzijde duurt 12 werkdagen.

De speelkaarten bedrukt zijn verkrijgbaar vanaf 75 stuks. Je kunt het kaartspel zelf ontwerpen of wij maken een gratis ontwerp voor je. Zo komen de bedrukte speelkaarten er precies zo uit te zien zoals je het graag zou willen.

Informatieve speelkaartenSpeelkaarten aan beide zijde bedrukken kan bijvoorbeeld voor promotionele en educatieve doeleinden. Je bent volledig vrij in het ontwerpen van het kaartspel. Dit houdt in dat het kaartspel aan beide kanten volledig naar ontwerp bedrukt wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragenkaarten als Triviant. Ook zijn informatieve kaarten in meer dan 2 formaten te drukken. Naast het 66x100 formaat behoren ook 74x109 en 105x148 mm tot de mogelijkheden. Het bedrukte kaartspel is met 32, 48 of met 64 kaarten te bestellen. Meer weten, kijk hier

Vragen over informatieve speelkaarten?

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen of opmerkingen? Of wilt u meer informatie over speelkaarten bedrukken? Dan staat het team van ZakelijkDrukwerk.nl staat graag voor u klaar. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel: 070-40 41 42 8

ZakelijkDrukwerk.nl is gevestigd aan de Mangaanstraat 25 in Den Haag. Hier hebben we een showroom waar u een kijkje kan komen nemen. Mocht u interesse hebben dan kunt u een afspraak maken en zetten we de koffie of thee klaar.