Alle categoriëen

Informatie

Bedrukte wittte bestekzakjes en bedrukte KRAFT bestekzakjes met servetten.

Bestekzakjes gedrukt op wit of kraft papier. Met gekleurde of witte servetten.
Bestekzakjes bedrukken al vanaf 6000 stuks

Bestekzakjes bedrukken met eigen ontwerp of logo. De bekende bestekzakjes met witte of gekleurde servetten worden door ons compleet geleverd. Alleen nog het bestek toevoegen. Dat leveren wij niet mee.

Een ontwerp voor een bedrukt bestekzakje moet met zorg worden gekozen. De zakjes liggen vaak al op tafel als de gast zit te wachten op zijn of haar bestelling. Een mooi moment om een boodschap onder de aandacht te brengen.  Een bedrukt bestekzakje moet uiteraard passen in de huisstijl, maar je kan ze ook gebruiken om een event aan te kondigen. Of breng met het bedrukte bestekzakje je wekelijkse aanbieding onder de aandacht.

Kies voor een goede opdruk die matcht met de kleur van het servet. Wel zo leuk. Meestel kiezen klanten een bestekzakje met een wit servet. De opdruk van het zakje is dan in full colour. Maar het kan ook bedrukt worden in 1, 2 of meerdere opgebouwde PMS. Wil je in zwart wit, kijk dan ook eens bij bedrukte bestekzakjes in een kraftkleur. Die worden veelal bedrukt in zwart. Maar ja, groen is ook mooi. Kwestie van smaak, maar wel een punt om even goed over na te denken.

Het papier van de bedrukte bestekzakjes is van 120 grams offset gemaakt. Een stevige soort papier, wit matte uitstraling, die nadat het is geplakt en gevuld met servetten, een mooie stevige basis vormt voor het bestek.

De bedrukte bestekzakjes zijn in één uitvoering te leveren. Maar dus wel in 2 papiersoorten.

Wil je direct weten wat de prijzen zijn, kijk dan hier.

Bedrukte bestekzakjes met servetten.

  • Inclusief servet (in 18 kleuren mogelijk)
  • Full color bedrukking voor en achterzijde
  • Formaat 85x200mm / Servet 33x33 cm
  • Vanaf 6000 stuks