Alle categoriëen

Informatie

Bedrukte tosti-zakjes voor evenementen, beurzen, sportkantines of braderieën.

Bedrukte tosti-zakjes zijn een leuke manier om je tosti's op te leuken en te personaliseren. Voor deze tosti-zakjes met opdruk kun je kiezen uit een scala aan opdrukken, of je kunt je eigen design uploaden en laten bedrukken op de zakjes. Dit is niet alleen leuk voor branding, maar ook een originele manier om een reclameboodschap onder de aandacht te brengen.

Start met bestellen

Breng je boodschap in beeld

Bedrukte tosti-zakjes zijn inderdaad ook een goede manier om je reclameboodschap onder de aandacht te brengen. Als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt, kun je de zakjes bedrukken met jouw bedrijfslogo of -slogan. Zo krijgt iedereen die een tosti maakt met jouw tostizakjes jouw boodschap te zien. Dit is een subtiele, maar effectieve manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Bedrukte tosti-zakjes zijn ook een leuke manier om je merk te personaliseren en te laten opvallen in een wereld vol reclame. Bestel nu jouw bedrukte tosti-zakjes en maak van elke tosti een kans om je boodschap over te brengen!

Te leveren in kleine aantallen, gedrukt op vetvrij papier.

Onze bedrukte tosti-zakjes zijn gemaakt van vetvrij papier, zodat je tosti's altijd met schone vingers zijn op te eten. Onze tosti-zakjes zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook nog eens milieuvriendelijk. En als je klaar bent met het eten van je tosti, kun je het zakje gewoon bij het restafval gooien. Onze tostizakjes zijn gemaakt van afbreekbaar materiaal.

Bestel nu jouw bedrukte tosti-zakjes en maak elke tosti tot een uniek feestje!

Met onze tostizakjes kun je niet alleen tosti's maken, maar ook stroopwafels of hamburgers verpakken. De zakjes zijn gemaakt van vetvrij papier, dus ze zullen je stroopwafels of hamburgers niet in de verpakking plakken en zorgen ervoor dat ze warm blijven. Je kunt ook stroopwafels of hamburgers verpakken als tussendoortje op het werk of als leuke traktatie op een evenement.
 

Start met bestellen