Alle categoriëen

Informatie

studio dtp den haag opmaak documenten
 

Zoek je een dtp-er of een creatief voor het opmaken van bestanden?

Zakelijk Drukwerk beschikt over een dtp studio waar wij professioneel en drukklaar je bestanden opmaken. Aan creativiteit geen gebrek, onze creatievelingen hebben jarenlange ervaring en maken je bestanden op volgens de laatste trends. Heb je zelf een idee? Ben je al begonnen, maar kom je er niet helemaal uit? Of wil je je idee professioneel en drukklaar laten opmaken door een dtp-er? Vraag onze ontwerpstudio naar hun kennis!

Logo ontwerpen voor zakelijk drukwerk

Elk bedrijf beschikt over een logo, maar hoe krijg je nu een logo dat zowel op je visitekaartje als op je bedrijfswagens of bedrijfspand past? Daar weten onze dtp-ers alles van! Zij maken je logo professioneel op zodat je je logo op al je zakelijk drukwerk kunt toepassen, zonder kwaliteitsverlies. Voor het ontwerpen van een logo maken wij 1, 2 of 3 voorstellen zodat je kunt kiezen wat het beste bij je bedrijf en branche past. In de tweede fase finetunen we je logo totdat deze volledig naar wens is. In de derde stap maken we van je logo werkbare bestanden. Een eps voor zakelijk drukwerk, een png/jpg/svg voor je website, een versie voor social media en een versie voor je e-mail handtekening. Zo heb je alle formaten bij de hand en heb je zelf de regie over je logo.

Ontwerpen van zakelijk drukwerk

Om je logo of drukwerk een goede uitstraling te geven dienen documenten in de juiste kwaliteit te worden opgemaakt. Voor drukwerk adviseren wij een minimale dpi van 300. Voor print en grootformaat kun je met een lagere dpi ook goed af. Let wel, hoe hoger de dpi, des te scherper het resultaat. Twijfel je over de kwaliteit van je ontwerp? Vraag onze dtp-ers om advies. Zij kunnen je document controleren.

Naast het ontwerpen van een logo, kunnen onze dtp-ers nog veel meer documenten voor je bedrijf opmaken. Je logo op een vloeipapier? Je huisstijl vertaald naar een brievenbusdoos? Wij nemen je bestaande huisstijl en vertalen dit naar drukklare producten. Hiervoor kun je materialen van je huisstijl aanleveren. Heb je alleen een pdf? Dat is geen probleem. Wij controleren de aangeleverde bestanden en beoordelen wat we wel en niet kunnen hergebruiken. Heb je al een website? Ook daar halen we onze inspiratie vandaan om een zakelijk ontwerp te maken in jou huisstijl.

Huisstijl

Heb je nog geen huisstijl en zou je daar wel een slag in willen slaan? Onze creatieve dtp-ers kunnen hiervoor mooie voorstellen maken. De huisstijl kunnen wij klaarmaken en verzamelen in een huisstijl handboek. Zo heb je altijd je stijl bewaakt.

Is het noodzakelijk om een huisstijl te hebben?

Het is niet noodzakelijk om een huisstijl (handboek) te hebben. Dit zal per grootte van de organisatie verschillen. Wel maak je de huisstijl en ‘het merk’ (je bedrijf) sterker door de huisstijl goed door te voeren. Bij het zien van de kleuren, lettertypes en beeldmateriaal zullen klanten aan je bedrijf denken. Hoe groot of klein je ook bent.

Ben je bijvoorbeeld een freelancer? Voer je logo en stijl dan zoveel mogelijk door op een website, visitekaartjes, e-mailhantekening en autobelettering. Wil geen stickers op je auto, maar wel reclame-rijden? Denk dan eens aan een magneetsticker. Deze magneetplaten zijn full color te bedrukken en gemakkelijk in te zetten als je zakelijk onderweg bent.

Heb je een lokaal restaurant? Dan zul je kunnen denken aan het toepassen van je logo en huisstijl op ramen en gevels. Maar ook op de menukaart, bestekzakjes en vetvrij papier. Door het gebruik van je huisstijl in een advertentie, zal de lezer je restaurant ook in de lokale krant herkennen!

Zelf een bestand opmaken

Het zelf maken van documenten valt in de praktijk soms wel eens tegen. Geen juiste creatieve programma's, net niet de inspiratie om een ontwerp te maken of er ontbreekt simpelweg de tijd om document te maken. Geen probleem, wij hebben voldoende capaciteit om je idee om te zetten naar een drukklaar bestand. Van het bedenken en maken van een logo, tot het uitwerken van een huisstijl. Maar ook een schrijfblokken, brochures, flyers of elk ander (zakelijk) drukwerk item zetten wij om in een drukklaar bestand.

Regelmatig stellen wij de vraag of men een logo kan aanleveren in .eps, .ai of .pdf bestand. Dan blijkt dat veel klanten niet meer dan een .jpg bestand kunnen aanleveren, dat niet geschikt is om mee te drukken. Begin dus goed en laat je ontwerp professioneel opmaken. Ons team werkt snel en onze grote dtp capaciteit zorgt ervoor dat wij snel kunnen leveren. Heb je geen tijd of wil je het ontwerpen aan de specialist overlaten, neem dan contact met ons op.

Bellen is altijd de snelste optie. 070-4041428

Langskomen vinden wij altijd gezellig, Mangaanstraat 25 - 2544 DV Den Haag - 070-40 41 42 8
(Industriegebied Kerketuinen-Zichtenburg-Dekkershoek, zijstraat Escamplaan)
Google maps

 

ZakelijkDrukwerk.nl is een onderdeel van The Online Factory VOF info@zakelijkdrukwerk.nl