Alle categoriëen

Informatie

Gesloten bestekzakjes, afsluitbare bestekzakjes

Bestekzakjes gesloten, ideaal voor de strandhoreca en terrassen.

Deze gesloten bestekzakjes zie je vooral veel in Zuid Europese landen. Daar zijn veel terassen en dan is het prettig om met dit soort bestekzakjes te werken.
Waarom? Omdat zand in de bestelzakjes kan waaien, omdat de zakjes vaak heen en weer worden gebracht. Omdat het hygiënischer is.
Niemand raakt het bestek meer aan, de zakjes kan je al makkelijk van te voren indekken.

Wij leveren deze bestekzakjes allereerst in kraft papier. Die uitvoering past goed bij een restaurant dat zich milieuvriendelijk wil onderscheiden.
Maar de witte variant laat zich weer prima bedrukken in full colour. Beide worden geleverd met een ingesloten witte servet. De witte variant wordt het meest gekozen en is het voordeligst.


bedrukte gesloten bestekzakjes


Genoeg redenen om onze nieuwe variant bestekzakjes te bestellen:
 

 •    Onze bestekzakjes zijn gemaakt van afbreekbare, duurzame materialen die bestand zijn tegen de ontberingen van buiten dineren. Ze zijn perfect voor gebruik op het strand, op terrassen en andere buitenomgevingen, en helpen je bestek schoon te houden en te beschermen tegen de elementen. Deze bestekzakjes kunnen eenvoudig worden afgesloten om je bestek veilig te houden en kunnen vooraf worden gebruikt met bestek en meegeleverde, ingesloten servetten voor snel en eenvoudig gebruik.
   
 •     Onze bestekzakjes zijn ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende papiersoorten en kunnen worden gepersonaliseerd met het logo of de merknaam van je restaurant. Ze zijn perfect om een ​​snel en makkelijk te gebruiken in je restaurant. En zullen zeker indruk maken op je klanten.
   
 •     Onze bestekzakjes zijn niet alleen handig om buiten te gebruiken, maar ook ideaal voor afhaal- of bezorgdiensten. Ze zijn gemakkelijk te sluiten en te vervoeren, waardoor je bamboe of plastic bestek veilig en schoon blijft tijdens transport. Ze zijn ook een geweldige manier om je restaurant te promoten, omdat ze kunnen worden bedrukt met de naam en contactgegevens van je restaurant.
   
 •     Onze bestekzakjes zijn gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen en zijn een uitstekende keuze voor restaurants die hun impact op het milieu willen verminderen. Ze zijn biologisch afbreekbaar, composteerbaar en kunnen na gebruik gemakkelijk worden gerecycled. Deze bestekzakjes zijn niet alleen goed voor uw klanten, maar helpen ook om afval in het milieu te verminderen."
   
 •     Onze bestekzakjes zijn ontworpen met het oog op eenvoudig gebruik. Gemakkelijk te vullen en te gebruiken. Ze zijn gemaakt van papier en bevatten geen toegevoegde stoffen. Ze zijn ook gemakkelijk op te bergen, omdat ze ook plat kunnen worden gestapeld. Ze zijn perfect voor drukke restaurants en cateringdiensten die kiezen voor hygiënische.

          Overtuigd? Vraag gerust even een monster aan.