Alle categoriëen

Informatie

Hamburger zakjes

Zo'n lekkere sappige hamburger om je vingers bij af te likken. Het sap druipt over je handen heen. En daar komt het hamburger zakje bij kijken. Deze vangt de sappen van de hamburger op en zorgt er zo voor dat je handen schoon blijven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. En behalve dat zijn de hamburger zakjes ook nog eens volledig naar wens te bedrukken. Dit kunnen patroontjes als de welbekende wit met rood of blauwe blokjes zijn, maar ook een krant of andere opdruk is mogelijk op de hamburger zakjes. Wanneer je een beetje out of the box denkt en je verkoopt hamburgers to go. Dan kun je met een logo al een reclame-uiting maken. Iedereen ziet gelijk waar die lekkere hamburger gekocht is. Zo word het hamburger zakje niet enkel praktisch maar ook een reclame doeleinde.

hamburger zakjes van vetvrij papier

Vetvrij papier

De hamburger zakjes worden gemaakt van vetvrij papier en zijn voedsel veilig. Dit papier word ook wel vetwerend papier of greaseproof genoemd. Vetvrij papier is een papiersoort dat (bijna) geen vet opneemt. Waardoor het matig populair is in de horeca en met name fastfood zaken. En lunchrooms (tegenwoordig ook in de vorm van benzinestations) gebruiken veel bedrukt vetvrij papier. Bedrukt met een logo worden de broodjes verpakt om 'vetvrij' mee te nemen voor onderweg. Hiervoor zijn behalve de hamburger zakjes ook vellen vetvrij papier verkrijgbaar. Ook deze vellen zijn volledig met eigen opdruk te bestellen.

Voordelen van vetvrij papier bedrukt

De vetvrij papier bedrukte hamburger zakjes worden ingezet om kwaliteitsproducten op uitstekende wijze te presenteren en te conserveren. Het productieteam van enthousiaste en bekwame medewerkers werkt met hoge kwaliteit grondstoffen en moderne apparatuur om het best mogelijke vetvrij papier bedrukt voor je te produceren. Onze creatieve afdeling maakt graag samen met jouw een bedrukt vetvrij papier ontwerp voor een optimale presentatiewaarde. 

De productie van vetvrij papier geschied onder de  DIN EN ISO 9001: 2008 certificering.

Alle vetvrij papier artikelen (m.u.v. bakplaatpapier) zijn te bedrukken in verschillende kleuren,van 1 PMS kleur tot een mooie full color bedrukking, in elk door jou gewenst dessin, huisstijl en oplage.

bedrukte vetvrij papier

Wat kun je allemaal met hamburger zakjes?

Hamburger zakjes hoeven niet enkel te dienen als een zakje voor een hamburger. Je kunt hier ook andere levensmiddelen in verpakken.

  • Tosti's
  • Pizza punten
  • Broodjes
  • Stroopwafels
  • Döner kebab

Enkele voorbeelden van producten die je allemaal in het hamburger zakje kan doen. Hamburger zakjes zijn daardoor multi functioneel.

hamburger zakjes ideeën

Wat is een hamburger zakje?

Hamburger zakjes zijn zakjes gemaakt van vetvrij papier. Dit papier word aan 1 kant gevouwen en aan de onderkant dicht gelijmd. Zo ontstaat er een punt. Het vierkante zakje is aan 2 zijde open. In tegenstelling tot ander papier laat het vetvrij papier bijna geen vet door en hou je je handen schoon wanneer je een hamburger eet.

De hamburger zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zakelijk Drukwerk heeft standaard 3 formaten in ons assortiment, maar kunnen (bijna) ieder gewenst formaat maken. De formaten in ons assortiment zijn 160, 140, en 130 mm in het vierkant. Begin gelijk met bestellen.

Inspiratie? Bekijk ons Pinterestboard

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je je bedrukte vetvrij papier sneller nodig dan onze levertijden? Neem telefonisch contact op en wij informeren je naar de mogelijkheden! Bel: 070 - 40 41 428.