Home

Bedrukt vetvrij papier hamburger papier

Vetvrij papier bedrukt in kleine oplage

Vetvrij papier ersatz papier bedrukken we nu ook in kleine oplage. In zwart/wit of full colour. Extra snel geleverd. Vetvrij papier is geschikt voor gebruik in de horeca. Heeft u vragen over vetvrij papier, wilt u een specifiek formaat, of advies bij een ontwerp? Het is allemaal mogelijk, neem contact met ons op. Meer informatie? Klik hier!

55 of 40 grams wit vetvrij papier
In elke formaat full color bedrukking!
Al vanaf 500 vel vetvrij papier te bestellen
Levertijd vanaf 7 werkdagen, spoed bel 070-4041428

Begin met bestellen

Kies het formaat waar jou ontwerp binnen valt. (Plano formaat = eindformaat

 • Formaat S
  vetvrij wit papier

  tot 150x260 mm
 • Formaat M
  vetvrij wit papier

  tot 215x320 mm
 • Formaat L
  vetvrij wit papier

  tot 320x430 mm
 • Formaat XL
  vetvrij wit papier

  tot 430x640 mm
 • Formaat S
  vetvrij kraftpapier

  tot 150x260 mm
 • Formaat M
  vetvrij kraftpapier

  tot 215x320 mm
 • Formaat L
  vetvrij kraftpapier

  tot 320x430 mm
 • Formaat XL
  vetvrij kraftpapier

  tot 430x640 mm
 • Standaard formaat
  vetvrij papier - wit
  140x140mm

 • Standaard formaat
  vetvrij papier - wit
  200x200mm

 • Standaard formaat
  vetvrij papier - wit
  200x250mm

 • Standaard formaat
  vetvrij papier - wit
  150x300mm

Bedrukking vetvrij papier

Papiergewicht vetvrij papier

Creatie

Handige sluitsticker

Prijzen en oplages

Zie hier enkele opmaak ideeen voor vetvrij papier bedrukt. 

 

Bedrukt vetvrij papier voor horeca

Vetvrij papier bedrukt met logo van het restaurant is op tafel een mooie eyecatcher. Vetvrij papier bedrukt wordt veelal gebruikt in de horeca en is op het moment een echte trend! Door vetvrij papier te combineren met bijvoorbeeld servies en een heerlijke gerechten kun je je tafel volledig stylen naar wens. Het vetvrije papier van Zakelijk Drukwerk wordt voorzien van een eigen opdruk en kan worden gedrukt in verschillende formaten.

Veel gekozen standaard formaten

Bedrukt vetvrij papier is te leveren in elk formaat. De meest voorkomende formaten hebben we als een standaard toegevoegd aan de webshop. Staat jou formaat er niet bij? Kies dan een formaat waar jou formaat binnen valt. En upload een bestand op het juiste formaat met snijtekens en afloop. Wij drukken en snijden jou vetvrije papier in het gewenste formaat.

Gewicht vetvrij papier

In 3 verschillende gramsgewichten kunnen wij het bedrukte, vetvrije papier leveren. Bedrukt vetvrij papier kan in 40, 55 en 70 grams worden geleverd. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een kraft papier uitvoering. Vetvrij papier met een kraftlook is het mooist om in 1 kleur zwart te bedrukken. Hou hiermee rekning met het ontwerp. Eventueel kunt je een model bij ons op vragen.

Kleurbedrukking

Het vetvrije papier is van 1 kleur tot full color te bedrukken. Bij het drukken van 1 kleur kun je kiezen uit een PMS (uncoated) kleur of 100% zwart. Let er op dat de kleuren juist zijn aangegeven in het document en niet zijn omgezet naar FC. De kleur kan iets afwijken van de kleur uit de waaier. Dit komt doordat vetvrij papier niet spierwit is, maar een meer off white uitstraling heeft. Dit zal invloed hebben op de kleur die gedrukt wordt. 

Bij het bedrukken van kraft vetvrij papier wordt veelal gekozen voor 1 kleur zwart bedrukking. Dit geeft een trendy uitstraling aan het product. En de kraftlook is verder uit te werken in bijvoorbeeld bestekzakjes.

Gebruik van bedrukt vetvrij papier

Bedrukt vetvrij papier wordt voornamelijk ingezet in de horeca. Voor het verpakken van hamburgers, het presenteren van een mooi stuk vlees of samen met verse frites in een schaaltje. En ook lunchrooms (tegenwoordig ook in de vorm van benzinestations) gebruiken veel bedrukt vetvrij papier. Bedrukt met een logo worden de broodjes verpakt om 'vetvrij' mee te nemen voor onderweg. Met een sticker als sluitzegel een mooie presentatie.

Het vetvrije papier wordt gezien als gemak. Gemak bij het schoonmaken van de borden. Al het vet en vuil wordt direct mee de prullenbak in gegooid. Dat scheelt een hoop tijd in de schoonmaak van de borden.

Voordelen van vetvrij papier bedrukt

De vetvrij papier bedrukte producten worden ingezet om kwaliteitsproducten op uitstekende wijze te presenteren en te conserveren. Het productieteam van enthousiaste en bekwame medewerkers werkt met hoge kwaliteit grondstoffen en moderne apparatuur om het best mogelijke vetvrij papier bedrukt voor jou te produceren. Onze creatieve afdeling maakt graag samen met jou een bedrukt vetvrij papier ontwerp voor een optimale presentatiewaarde. 

De productie van vetvrij papier geschied onder de  DIN EN ISO 9001: 2008 certificering.

Alle vetvrij papier artikelen (m.u.v. bakplaatpapier) zijn te bedrukken in verschillende kleuren,van 1 PMS kleur tot een mooie full color bedrukking, in elk door u gewenst dessin, huisstijl en oplage.

> Inspiratie? Bekijk ons Pinterestboard

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je je bedrukte vetvrij papier sneller nodig dan onze levertijden? Neem telefonisch contact op en wij informeren je naar de mogelijkheden! Bel: 070 - 40 41 428.