Alle categoriëen

Informatie

Moment a.u.b. Message

Placemats met meerderde mogelijkheden

Placemats zijn ideale oplossingen. Geen etensresten en vet op tafel. Je ruimt makkelijk en snel de tafel leeg. Maar je kan nog meer met een placemat.

Gebruik placemats in een tray of los op tafel. Bestek erop in een bijpassend bestekzakje. Je tafel is direct klaar voor de volgende gast. Het is ook leuk om placemats met wisselde afbeeldingen, jaargetijden of andere sfeertjes te maken. Of maak reclame op de placemats en laat de adverterende partij de kosten voor zijn rekening nemen. Nog slimmer, maak reclame voor je eigen bedrijf en de mogelijkheden. Een activiteitenagenda in het midden van de placemat en kleinere adverteerders erom heen. Of maak een hoekje aan de placemat wat de klant eraf kan scheuren om een "terug-kom-korting" te geven. Placemats bedrukt in full colour op 90 grams wit papier.

Onze placemats worden gedrukt in full colour. De placemat kan jezelf ontwerpen, maar laat je onze studio een ontwerp voor je maken, dan is het resultaat zeker top! Natuurlijk is een placemat beslist niet geschikt voor elk restaurant. Maar als je ook een kleinere oplage besteld als kleurplaat, dan heb je wel resultaat. Geen plaatje of idee? Wij maken ook de placemat met een tekening tot een succes.