Alle categoriëen

Informatie

Menukaarten maken

Laat menukaarten maken en je restaurant of kantine professioneel opvallen.

Iedereen die in de horeca werkt weet hoe belangrijk het is om goede menukaarten te hebben. Menukaarten maken zijn een van de belangrijke hulpmiddelen die je hebt om ervoor te zorgen dat je klanten een goede ervaring hebben. Het hebben van een goed ontworpen menukaart kan het verschil maken tussen een klant die het naar zijn zin heeft en zij die het niet naar hun zin hebben. Het kan ook het verschil zijn tussen een klant die terugkomt of niet. Er zijn veel dingen waarmee je rekening moet houden als je je menukaart ontwerpt.

Enkele tips om de perfecte menukaarten te creëren:

  • Zorg dat het goed leesbaar is, in de avond is er vaak minder licht
  • Laat het er visueel aantrekkelijk uitzien met foto's en illustraties
  • Geef met iconen duidelijk de allergiën aan
  • Houd het overzichtelijk

Meer tips? Of van jouw menu een aantrekkelijke menukaart laten ontwerpen? Neem contact op met onze DTP Studio.

menukaarten maken

Bij Zakelijk Drukwerk zijn verschillende menukaarten te maken. Zo drukken we deze op mooi papier, waterbestendig papier of zelfs hout! Ook een leuk idee is om een menukaart af te drukken op placemats. Zo heb je direct 2 producten in 1 en krijgt elke klant een nieuwe, verse menukaart. Wil je de menukaarten langer laten meegaan? Kies dan voor een laminaat, plastificeren of voor een waterbestendig papiersoort. Van Italiaans tot Indiaas, en Amerikaans tot Aziatisch. Met de verscheidenheid aan menukaarten zit er altijd een perfecte menukaart voor je bij. Volledig naar eigen ontwerp.

Wij bieden hoogwaardig drukwerk en kunnen je, indien gewenst, van begin tot eind helpen. Van idee tot eindproduct. Ook informeren we je graag over de mogelijkheden die er zijn om de mooiste menukaart te maken. Wij bieden betaalbare prijzen en hebben jarenlange ervaring in druk en ontwerp. Wij staan voor hoge kwaliteit en een professionele uitstraling.

Bestel vandaag nog je bedrukte menukaarten bij Zakelijk Drukwerk.