Alle categoriëen

Informatie

Showroom Zakelijk Drukwerk Den Haag

Showroom

Kom inspiratie opdoen!

Goed nieuws voor alle creatieven, niet creatieven en papierlovers. ZakelijkDrukwerk.nl heeft namelijk een showroom vol met drukwerkproducten. Je kunt hier drukwerk zien, voelen en ruiken.

Online drukwerk

Het drukwerklandschap is veranderd. Papier koop je tegenwoordig gemakkelijk online. Maar wat als je het product wilt zien? Hoe groot is het eigenlijk? Hoe dik is 400 grams? Is de PMS kleur op mijn scherm gelijk aan de gedrukte versie? En welke foliekleur past daar eigenlijk bij? Allemaal vragen waar je in onze showroom antwoord op krijgt.

Zien, voelen en ruiken

Bij ons kun je in de showroom producten zien en voelen. Die ervaring zorgt ervoor dat je het juiste product kiest. Van alle materialen zijn samples bij ons te vinden en wij geven graag advies. Niet alleen op het gebied van creativiteit, maar ook voor de juiste materialen. Met een gratis tip kun je kosten besparen, wij brengen je op ideeën en helpen je om de juiste beslissing te nemen.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Maak vooraf een afspraak en maak je wensen kenbaar. We zorgen voor de juiste materialen zodat we je snel op weg kunnen helpen. Stuur een e-mail naar info@zakelijkdrukwerk.nl of bel met 070-40 41 428.