Alle categoriëen

Informatie

Speelkaarten drukken

Speelkaarten bedrukken banner

Laat je speelkaarten bedrukken met eigen foto. Een logo, tekst, ontwerp behoort hierbij ook tot de opties. De mogelijkheden van bedrukte speelkaarten zijn bijna eindeloos. Dat geeft je kaartspel gelijk een persoonlijk tintje.

Speelkaarten worden gebruikt door jong en oud. Op sportverenigingen, in clubverband bij een klaverjas- of bridgeclub of gewoon thuis. Er zijn veel spellen bedacht met speelkaarten. Jokeren en pesten zijn erg bekende spellen.

Een spel kaarten bestaat standaard uit 52 gewone kaarten. Het kaartspel bestaat uit 13 schoppen speelkaarten, 13 harten speelkaarten, 13 klaveren speelkaarten en 13 ruiten speelkaarten. Naast deze gewone speelkaarten bevat een spel kaarten ook jokers en een bridgescorekaart.

Speelkaarten bedrukken in verschillende formaten

Speelkaarten drukken kan in 2 verschillende formaten. Het Bridge- en poker formaat. In Europa hebben de speelkaarten een formaat van 56 mm x 88 mm. De pokerformaat speelkaarten op 62 mm x 88 mm. Deze pokerkaarten worden meestal in de VS gebruikt om mee te spelen.

Internationale speelkaarten bedrukking van de speelzijde

Internationale bedrukkings mogelijkheden

Duits, Frans, Nederlands of Internationale speelkaarten bedrukking is mogelijk. Dat houdt in dat de speelzijdes een andere bedrukking hebben. Doordat er allerlei verschillende talen zijn zorgt dit voor verschillende bedrukking. Dat houdt bijvoorbeeld in dat een vrouw in de Nederlandse versie een Queen in de internationale variant is. De bedrukte speelkaarten in het Duits bevatten een A-K-D-B. In het Frans zijn dit een 1-R-D-V. Bij het Internationale speeldek zijn dit A-K-Q-J en in het Nederlands een A-H-V-B.  Al deze verschillende opdrukken zijn te bestellen bij ZakelijkDrukwerk.nl.

Speelkaarten bedrukken voor- en achterkant

Bij speelkaarten bedrukken is het naast de rugzijde van de kaarten ook mogelijk om de voor- en achterkant van de speelkaarten te bedrukken of te voorzien van een internationaal beeld. Dat betekent dat ook de speelzijde van de kaarten naar eigen wens bedrukt kan worden. Dit hoeft niet. Je kunt ook kiezen voor een standaard speelzijde en enkel de achterkant van de kaarten bedrukken.

Speelkaarten met logo           

Speelkaarten met logo

Door een logo op speelkaarten te drukken wordt het een uniek relatiegeschenk. Zo’n pakje speelkaarten gaat vaak een lange tijd mee. Speelkaarten bedrukt zijn dan ook langdurig reclamemateriaal te noemen.

Speelkaarten bedrukken met eigen foto of design bedrukt           

Ook is het mogelijk om speelkaarten te bedrukken met een eigen foto of design. Zo creeer je een uniek spel kaarten. Persoonlijke speelkaarten. En misschien ook wel leuker om te hebben en om te geven.

Hoe zijn de speelkaarten te bestellen?           

Bedrukte speelkaarten bestel je gemakkelijk en snel op ZakelijkDrukwerk.nl. Speelkaarten bedrukken gebeurt op een speciaal speelkaarten karton. Door dit karton kan je ervan op aan dat de bedrukte speelkaarten lang mee gaan. Dit zorgt dan weer voor langer speelplezier. Bedrukte speelkaarten kan je bestellen met of zonder doosje. Besteld je speelkaarten bedrukt in een doosje dan bedrukken wij het doosje ook mee in een ontwerp naar keuze. Speelkaarten bedrukken gebeurt in full colour door middel van full colour offsetdrukmethode. De levertijd van enkelzijdig bedrukte speelkaarten is zo’n 8 werkdagen. Speelkaarten bedrukt voor- en achterzijde duurt 12 werkdagen.

De speelkaarten bedrukt zijn verkrijgbaar vanaf 75 stuks. Je kunt het kaartspel zelf ontwerpen of wij maken een gratis ontwerp voor je. Zo komen de bedrukte speelkaarten er precies zo uit te zien zoals je graag zou willen.

Bedrukte speelkaarten in ons assortiment:

Bij de variant worden de speelkaarten en het doosje bedrukt. Het doosje is volledig naar wens te bedrukken. Dit geeft extra ruimte voor bijvoorbeeld een reclame-uiting.

Deze speelkaarten worden met banderol geleverd, geen doosje. Je besteld hier dus enkel het bedrukte spel kaarten.

Bij deze variant zit er niet 1 spel kaarten maar 2 spelkaarten in een doosje. Dit doosje heeft een luxe uitstraling en is naar wens te personaliseren.

Ook hier zitten er 2 spelkaarten in een doosje. Deze spellen zitten in een transparant doosje. De speelkaarten worden hierbij bedruk, het doosje niet. Doordat het doosje transparant is zie je gelijk je eigen bedrukking.

Een standaard doosje met een lipje aan de bovenkant waar het spel open kan. Bij het luxe doosje is dat anders. Dat houd in dat de kaarten in een bakje liggen en een deksel het spel afsluit. Dit luxe doosje word heeft een luxe laminaat coating. Hiermee krijgt het spel kaarten een luxere uitstraling.

Ook deze speelkaarten vind je bij ons:

Deze speelkaarten bedrukken kan bijvoorbeeld voor promotionele en educatieve doeleinden. Je bent volledig vrij in het ontwerpen van het kaartspel. Dit houd in dat het kaartspel aan beide kanten volledig naar ontwerp bedrukt word. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen kaarten als Triviant. Ook zijn informatieve kaarten op meer dan 2 formaten te drukken. Naast het 56x87 formaat behoren ook 66x100 74x109 en 105x148 mm tot de mogelijkheden. Het bedrukte kaartspel is met 32 of met 52 kaarten te bestellen.

Kwartetten, wie is er niet mee grootgebracht? Kwartetten komen in verschillende soorten en maten. Veel televisieprogramma's voor kinderen hebben hun eigen kwartetspel. Maar kwartetten hoeft niet alleen maar voor kinderen te zijn. De mogelijkheden zijn net als bij de andere speelkaart varianten bijna eindeloos. Je kunt het kwartetspel volledig bedrukken naar wens. Dit houd in dat je bij het kwartetspel de voorzijde en de achterzijde naar ontwerp kan bedrukken.

Vragen over kaartspellen bedrukken?

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen of opmerkingen? Of wil je meer informatie over speelkaarten bedrukken? Dan staat het team van ZakelijkDrukwerk.nl graag voor je klaar. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel: 070-40 41 42 8

ZakelijkDrukwerk.nl is gevestigd aan de Mangaanstraat 25 in Den Haag. Hier hebben we een showroom waar u een kijkje kan komen nemen. Mocht je interesse hebben dan kan je een afspraak maken. Koffie drinken en modellen bekijken? Wij zijn geopend!