Alle categoriëen

Informatie

Spel kaarten bedrukken

Speelkaarten bedrukken banner

Laat je spelkaarten bedrukken met eigen foto. Een logo, tekst, ontwerp behoort hierbij ook tot de opties. De mogelijkheden van bedrukte spelkaarten zijn bijna eindeloos. Dat geeft je kaartspel gelijk een persoonlijk tintje.

Spelkaarten worden gebruikt door jong en oud. Bij kaartspelen, door goochelaars, tijdens het gokken en voor het bouwen van een waar kaartenhuis. Zo’n kaartenhuis met je spelkaarten bedrukt. Dat levert naast een hoop plezier tijdens het bouwen ook een goede foto op welke inzetbaar is voor verschillende reclamedoeleinden.

Een spel kaarten bestaat standaard uit 52 gewone kaarten. Het kaartspel bestaat uit 13 schoppen spelkaarten, 13 harten spelkaarten, 13 klaveren spelkaart en 13 ruiten spelkaarten. Naast deze gewone spelkaarten bevat een spel kaarten ook jokers.

Spelkaarten bedrukken in verschillende formaten

Spelkaarten drukken kan in 2 verschillende formaten. Het Bridge- en poker formaat. In Europa word veelal gebruik gemaakt van het bridgeformaat. Deze spelkaarten hebben een formaat van 56 mm x 88 mm. De pokerformaat spelkaarten op 62 mm x 88 mm. Deze pokerkaarten worden dan weer het meest in de VS gebruikt om mee te spelen.

Internationale spelkaarten bedrukking van de speelzijde

Internationale bedrukkings mogelijkheden

Duits, Frans, Nederlands of Internationale spelkaarten bedrukking is mogelijk. Dat houd in dat de spelzijdes een andere bedrukking hebben. Door dat er allerlei verschillende talen zijn zorgt dit voor verschillende bedrukking. Dat houd bijvoorbeeld in dat een vrouw in de Nederlandse versie een queen in de internationale variant is. De bedrukte spelkaarten in het Duits bevatten een A-K-D-B. In het Frans zijn dit een 1-R-D-V. Bij het Internationale speldek zijn dit A-K-Q-J en in het Nederlands een A-H-V-B.  Al deze verschillende opdrukken zijn te bestellen bij Zakelijk Drukwerk.

Spelkaarten bedrukken voor- en achterkant

Naast kiezen uit een bepaalde bedrukking van de speelzijde is het ook mogelijk om spelkaarten te bedrukken aan voor en achterkant. Bij spelkaarten bedrukken is het naast de rugzijde van de kaarten ook mogelijk om de voor- en achterkant van de spelkaarten te bedrukken. Dat betekend dat ook de spelzijde van de kaarten naar eigen wens bedrukt kan worden. Dit hoeft niet. Je kunt ook kiezen voor een standaard spelzijde en enkel de achterkant van de kaarten bedrukt.

Spelkaarten met logo           

Speelkaarten met logo

Door een logo op spelkaarten te drukken word een uniek relatiegeschenk gecreert. Denk eraan dat zo’n pakje spelkaarten een lange tijd meegaat en er veel mee gespeeld word. Spelkaarten bedrukt zijn dan ook langdurig reclamemateriaal te noemen.

Spelkaarten bedrukken met eigen foto of design bedrukt           

Ook is het mogelijk om spelkaarten te bedrukken met een eigen foto of design. Zo creër je een uniek spel kaarten. En maak je spelkaarten bedrukken nog persoonlijker. En misschien ook wel leuker...

Hoe zijn de spelkaarten te bestellen?           

Bedrukte spelkaarten bestel je gemakkelijk en snel op ZakelijkDrukwerk.nl. Spelkaarten bedrukken gebeurt op een speciaal spelkaarten papier. Door dit papier kan je ervan op aan dat de bedrukte speelkaarten lang mee gaan. Dit zorgt dan weer voor veel speelplezier. Bedrukte spelkaarten kun je bestellen met of zonder doosje. Bestel je spelkaarten bedrukt in een doosje dan bedrukken wij het doosje ook mee in een ontwerp naar keuze. Spelkaarten bedrukken gebeurt in full colour door middel van full color offset drukmethode. De levertijd van enkelzijdig bedrukte spelkaarten is zo’n 8 werkdagen. Spelkaarten bedrukt voor en achterzijde duurt 12 werkdagen.

De spelkaarten bedrukt zijn verkrijgbaar vanaf 75 stuks. Je kunt het kaartspel zelf ontwerpen of wij maken een gratis ontwerp voor je. Zo komen de bedrukte speelkaarten er precies zo uit te zien zoals je graag zou willen.

Bedrukte speelkaarten in ons assortiment:

Bij de variant worden de speelkaarten en het doosje bedrukt. Het doosje is volledig naar wens te bedrukken. Dit geeft extra ruimte voor bijvoorbeeld een reclame-uiting.

Deze speelkaarten worden met banderol geleverd, geen doosje. Je besteld hier dus enkel het bedrukte spel kaarten.

Bij deze variant zit er niet 1 spel kaarten maar 2 spelkaarten in een doosje. Dit doosje heeft een luxe uitstraling en is naar wens te personaliseren.

Ook hier zitten er 2 spelkaarten in een doosje. Deze spellen zitten in een transparant doosje. De speelkaarten worden hierbij bedruk, het doosje niet. Doordat het doosje transparant is zie je gelijk je eigen bedrukking.

Een standaard doosje met een lipje aan de bovenkant waar het spel open kan. Bij het luxe doosje is dat anders. Dat houd in dat de kaarten in een bakje liggen en een deksel het spel afsluit. Dit luxe doosje word heeft een luxe laminaat coating. Hiermee krijgt het spel kaarten een luxere uitstraling.

Ook deze speelkaarten vind je bij ons:

Deze speelkaarten bedrukken kan bijvoorbeeld voor promotionele en educatieve doeleinden. Je bent volledig vrij in het ontwerpen van het kaartspel. Dit houd in dat het kaartspel aan beide kanten volledig naar ontwerp bedrukt word. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen kaarten als Triviant. Ook zijn informatieve kaarten op meer dan 2 formaten te drukken. Naast het 56x87 formaat behoren ook 66x100 74x109 en 105x148 mm tot de mogelijkheden. Het bedrukte kaartspel is met 32 of met 52 kaarten te bestellen.

Kwartetten, wie is er niet mee grootgebracht? Kwartetten komen in verschillende soorten en maten. Veel televisieprogramma's voor kinderen hebben hun eigen kwartetspel. Maar kwartetten hoeft niet alleen maar voor kinderen te zijn. De mogelijkheden zijn net als bij de andere speelkaart varianten bijna eindeloos. Je kunt het kwartetspel volledig bedrukken naar wens. Dit houd in dat je bij het kwartetspel de voorzijde en de achterzijde naar ontwerp kan bedrukken.

Vragen over spelkaarten bedrukken?

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen of opmerkingen? Of wil je meer informatie over speelkaarten bedrukken? Dan staat het team van Zakelijk Drukwerk graag voor je klaar. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel: 070-40 41 42 8

Zakelijk Drukwerk is gevestigd aan de Mangaanstraat 25 in Den Haag. Hier hebben we een showroom waar je een kijkje kan komen nemen. Mocht je interesse hebben dan kan je een afspraak maken en zetten we de koffie klaar.