Alle categoriëen

Informatie

Opmaak ideeen voor bedrukt vetvrij papier

Hier vind je een aantal opmaak ideeën voor het bedrukken van vetvrij papier. Zet het nummer van de gewenste opmaak bij je bestelling. Zit je idee er niet bij? Onze studio maakt alles op maat en naar wens. Zet bij je bestelling je wensen of stuur ons een mail op info@zakelijkdrukwerk.nl o.v.v. je bestelnummer. Je ontvangt vooraf altijd een drukproef ter controle.

 

01. Vetvrij papier bedrukt                  02. Vetvrij papier bedrukt                  03. Vetvrij papier bedrukt 

 

04. Vetvrij papier bedrukt                 05. Vetvrij papier bedrukt                  06. Vetvrij papier bedrukt 

 

07.                  08.                   09.  

 

10.                   11. 


Vetvrij papier bedrukken

Bij Zakelijk Drukwerk zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van vetvrij papier. We bedrukken dit met speciale voedselveilige inkten en kunnen dit door ons unieke proces snel leveren. We hebben een ruim aanbod aan formaten, diktes en soorten bedrukkingen. Kom je er niet uit? Bel of mail ons, onze grafische vakidioten zitten voor je klaar om je te helpen bij jouw wensen.

Horeca trend

Vetvrij papier bedrukken is op het moment een echte horeca trend. Bedrukt met jouw logo voor het serveren van food en snacks of het verpakken van broodjes. Verpak je broodjes? Vergeet dan niet de handige sluitsticker mee te bestellen. Hiermee blijft het broodjes netjes verpakt en krijg jij de kans om een extra boodschap toe te voegen. Wil je broodjes niet oprollen, kijk dan ook eens naar de oplossing van de vetvrij papier zakjes voor hamburgers, broodjes, tosti's of stroopwafels.

Bedrukking voor vetvrij papier

Zoals je kunt zien in bovenstaande voorbeelden zijn er tal van mogelijkheden om vetvrij papier te bedrukken. Zit jouw idee er niet bij? Maak je wensen dan kenbaar o.v.v. je bestelnummer. Je ontvangt vooraf altijd een drukproef voor akkoord. Maar wat kun je nu allemaal bedrukken op het vetvrije papier?

De mogelijkheden op een rij:

  • Je logo verdeeld over het papier

  • Vakverdeling voor het presenteren van snacks

  • Informatie over het product en de herkomst

  • Een QR code met een link of boodschap

  • Social media verwijzingen

Advies voor de bedrukking van vetvrij papier

Wij adviseren altijd een inkbezetting van maximaal 50-60%. En een bedrukking in 1 of meerdere PMS kleuren. Dit geeft vaak het mooiste resultaat! Grijp ook je kans om naast je logo's nog iets informatiefs op het papier te zetten. Zoals een QR code met achtergrond informatie of je socials kanalen. Net als bestekzakjes valt ook dit papier goed op en staat het een ruime tijd op tafel. Pak dus je kans om te informeren!

We hebben in het verleden al veel vetvrij mogen leveren aan de horeca en zijn ondertussen echte vetvrij specialisten! Heb je een specifieke vraag? Bel of mail ons gerust. Onze vakidioten staan je graag te woord.

Budget vetvrij papier

Op de website vind je naast het gewone vetvrij papier ook een budget variant. Deze is in kleinere aantallen leverbaar en voordeliger dan onze standaard vetvrij vellen. Wat is nu het verschil? Het verschil zit hem in de kitlaag van het papier en het gewicht. Dit papier is 45 grams. Deze budget variant heeft een kitlaag 5 en de standaard variant heeft een kitlaag 8. Een lagere kitlaag geeft aan dat het papier minder vetwerend is en daardoor wel iets slapper aanvoelt. Ook is de levertijd van de budget variant iets langer, namelijk minimaal 8 werkdagen. 

Standaard vetvrij papier

De standaard variant vetvrij papier is onze meest gekozen. Met een kitlaag 8 is deze goed vetwerend te noemen, is het stevig genoeg om te presenteren en soepel genoeg om te verpakken. We hebben deze variant in drie diktes, namelijk 40 grams en 55 grams. Beide varianten zijn wit. We adviseren de 40 grams te kiezen wanneer je bijvoorbeeld broodjes gaat inpakken. Dit papier is iets dunner en daardoor iets soepeler. De 55 grams is goed te gebruiken op schalen en is door zijn dikte en kitlaag goed stevig en vetwerend te noemen. 

Kraft vetvrij papier

Kraft, de natuurlijke uitstraling! Kraft vetvrij papier valt ook onder ons standaard assortiment. Ook deze heeft een kitlaag van 8 en het papier is leverbaar in 50 grams. We adviseren je dit papier, waar mogelijk, te bedrukken met een zwarte opdruk. Dit geeft het mooiste resultaat. Doordat de ondergrond niet wit is maar een kraft look, een bruine kleur, kan dit effect hebben op het intwerp wat je erop drukt. Houdt hier rekening mee.

Bijpassende producten bij vetvrij papier

Naast vetvrij papier leveren we meerdere drukwerk producten voor de horeca. Denk aan: Hamburger-, brood- en tostizakjes, rondellen, bedrukte bestekzakjes, bierviltjes en menukaarten. Zit je product er niet bij? Vraag het aan! Veel producten kunnen we produceren en leveren.

Hamburger-, brood- en tostizakjes

Bedrukte vetvrij papier zakjes, gebruikt voor hamburgers, tosti's, stroopwafels en broodjes, worden gemaakt van bedrukt vetvrij papier en worden gebruikt voor het inpakken van etenswaren.. De Hamburger-, brood-, stroopwafels en tostizakjes worden geproduceerd met vetvrij papier en daarna gevouwen en 1 kant geplakt. Je houdt dan een gesloten L-vorm over. Hamburger-, brood- en tostizakjes zijn leverbaar in meerdere formaten. Wij kunnen ook op maat deze zakjes maken. De oplage is maximaal tot 10.000 stuks. Lekkere stroopwafels passen prima in deze zakjes.

Rondellen

Bedrukte rondellen worden gemaakt van vetvrij papier en worden gebruikt voor het opleggen op boter, vandaar de naam botertip. De rondellen worden geproduceerd in een ronde vorm en zijn leverbaar in meerdere formaten. Zo zit er altijd wel een passen formaat bij voor jouw toepassing. Wil je liever een rechthoekig of vierkant formaat? Bekijk dan het standaard vetvrij papier.

De rondellen worden gemaakt van vetvrij papier. Ook wel vetwerend of greaseproof genoemd. Ze worden bedrukt met speciale voedelveilige inkten en zijn daardoor zeer geschikt voor de horeca. Heb je vragen over rondellen of botertips, wil je een specifiek formaat, of advies bij een ontwerp? Het is allemaal mogelijk, neem contact met ons op. 

Bestekzakjes en banderollen om servetten

Naast het standaard vetvrije papier leveren wij ook bedrukte bestekzakjes in wit of kraft, bedrukt met jouw eigen ontwerp of logo. Je kiest je eigen kleur servet en we maken de opdruk passend aan de bedrukking van je vetvrije papier. Door deze bestekzakjes te bedrukken brengt je jouw boodschap of bedrijfsnaam direct onder de aandacht. Wil je wat minder papier gebruiken, kies dan voor de optie banderollen om servetten.

Bierviltjes

Bierviltjes voor de horeca worden gedrukt op echt bierviltjeskarton van 1,4 mm dik. De bierviltjes maken we rond of vierkant en kunnen gewenst aan 1 of beide kanten bedrukt worden. Wij adviseren tweezijdig bedrukken, dat is nl dezelfde prijs en biedt meer reclame mogelijkheden. We produceren en leveren de bierviltjes snel en goedkoop in Nederland of België. Heb je specifieke wensen of vragen? Neem dan contact met ons op. Wil je de bierviltjes combineren met andere producten zoals vetvrij papier of bestekzakjes? We maken de bedrukking deze geheel in eigen huisstijl. Op die manier past alles bij elkaar.

Menukaarten

Onze menukaarten zijn er in veel verschillende formaten en uitvoeringen. Een selectie hiervan vind je op onze website. Maar we maken nog veel meer! Denk eens aan houten menukaarten, enkel of juist dubbelzijdig gedrukt. Scheurvast, gelamineerde of geplastificeerde menukaarten. Of placemats met een bedrukking van het menu. Het is allemaal mogelijk. Mail met onze vakidioten of bel direct voor een antwoord, 070-4041428.