Alle categoriëen

Informatie

vetvrijpapier bedrukken
 

Vetvrijpapier bedrukken : De horeca-trend!

Vetvrijpapier als een onderlegger, bedrukt op kraft of wit.

Direct vetvrijpapier bestellen

Vetvrijpapier bedrukken wordt veelal gebruikt in de horeca en is op het moment een echte trend! Op tafel gepresenteerd op een houten serveerplank of een broodje verpakt voor take out. Vetvrijpapier bedrukken met een eiegen logo is op tafel een mooie eyecatcher.

vetvrij papier overzicht

Veel gekozen standaard formaten

Bedrukt vetvrijpapier is te leveren in elk formaat. Een veel voorkomend formaat is vierkant 14x14 cm, 15x15 cm of 21x21 cm. Een rechthoekig formaat is 21x 30 cm. Dat is ongeveer een A4 formaat. Een dubbel formaat van 32x43 cm is geschikt om panini broodjes in te pakken. Het vetvrije papier wordt bedrukt en daarna op maat gesneden. De snijlijnen in je pdf gebruiken wij om het eindformaat van je bestelling te bepalen.

Gewicht vetvrijpapier

In 3 verschillende gramsgewichten kunnen wij het bedrukte en ook blanco, vetvrije papier leveren. Deze diktes zijn: 40, 55 en 70 grams vetvrij papier. Wil je eerst voelen testen? Kom langs of vraag een sample aan.

bedrukte vetvrij papier

Gebruik van vetvrijpapier

Vetvrijpapier bedrukken wordt voornamelijk ingezet in de horeca. Voor het verpakken van hamburgers, het presenteren van een mooi stuk vlees of samen met verse frites in een schaaltje. En lunchrooms (tegenwoordig ook in de vorm van benzinestations) gebruiken veel bedrukt vetvrijpapier. Bedrukt met een logo worden de broodjes verpakt om 'vetvrij' mee te nemen voor onderweg. Met een sticker als sluitzegel een mooie presentatie.

Voordelen van vetvrijpapier bedrukken

Het bedrukken van vetvrij papier kent velen voordelen. De voordelen van vetvrij papier op een rij:

  • Er wordt geen plastic gebruikt in het materiaal
  • De bedrukking wordt gedaan met voedselveilige inkten
  • We bedrukken deze all over met jouw design
  • Borden wassen wordt een eitje!
  • Geschikt voor take away
  • Handige sluitsticker direct mee te bestellen

De productie van vetvrijpapier geschied onder de  DIN EN ISO 9001: 2008 certificering.

Alle vetvrijpapier artikelen zijn te bedrukken in verschillende kleuren. Van 1 PMS kleur tot een mooie full color bedrukking. En in elk door jou gewenst dessin, huisstijl en oplage.

vetvrije hamburgervellen

Wat is Ersatz papier?

Ersatz papier is in de algemene verzamelnaam voor papier met vetwerende eigenschappen. Greaseproof papier valt daar ook onder. In de praktijk wordt er echter vaak ook oneigenlijk gebruik gemaakt van de naam. Bakpapier wordt ook ersatz papier genoemd, maar daar zit siliconen in, hetgeen het weer moeilijker afbreekbaar maakt. Vet en water stoten elkaar in principe af. Hoe vetwerender het papier, des te lastiger de recyclebaarheid. Tussen verschillende papieren die onder de noemer Ersatz vallen kan dus wel degelijk een verschil zitten in vetwerendheid.

Standaard designs en formaten

Nieuw in de webshop zijn de standaard designs en formaten. Deze vrolijke designs zijn leverbaar in een aantal standaard formaten en worden binnen 3 werkdagen afgeleverd. Uniek is de kleine oplage waarbij je snel aan de slag kunt zonder grote investering. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het assortiment.

Budget vetvrij papier met eigen opdruk

Tevens vind je in de webshop budget vetvrij papier. Deze soort vetvrij papier is leverbaar in 1 dikte: 45 grams. Dit papier is iets gladder dan onze standaard versie en dit papier heeft een lagere kitwaarde. Een lagere kitwaarden betekent een minder hoge vetwerendheid. De budget variant leveren we al vanaf 125 stuks. Ideaal om mee te starten. 

Wil je voordelig uit zijn? Kies dan voor budget vetvrij papier.

Vetvrijpapier met eigen bedrukking

Het mooie aan vetvrij papier is dat we dit drukken met een geheel eigen opdruk. Van enkel een logo diagonaal over het vel, tot een full colour opdruk. Jij bent de designer! Zie onderstaand een aantal opmaak voorbeelden of bekijk onze onze voorbeelden. Wil je meer inspiratie? Bekijk dan ons bord op Pinterest.

Vetvrij papier bedrukt

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je je bedrukte vetvrij papier sneller nodig dan onze levertijden? Neem telefonisch contact op en wij informeren je naar de mogelijkheden! Bel: 070 - 40 41 428.

Vetvrijpapier bestellen