Alle categoriëen

Informatie

Je merk uitbreiden met vetvrij papier!

Op maat bedrukt vetvrij papier, geschikt voor de horeca

Vetvrij papier is de oplossing voor op maat gemaakt voedselpapier. Wij maken gratis een ontwerp voorstel voor je. Kies je papier formaat, upload je logo, en je ontvangt van ons via de mail een opmaak in proef. Selecteer je papierkleur en -formaat, bepaal de opdrukkleur, kies voor wel of geen sluitsticker en ga naar afrekenen, zo simpel is het. Wij doen de rest en leveren je bedrukte vetvrij papier per post of DHL af! Verkrijgbaar in wit of kraftpapier gedrukt in zwart, 2 kleuren of full colour.

Ons vetvrij papier is biologisch afbreekbaar en gemaakt van 55 of 40 grams wit of 50 grams kraftpapier. Op maat bedrukt vetvrij papier is de perfecte oplossing om rond te wikkelen of te gebruiken als onderlegger onder elk voedingsproduct. Het vetvrij papier houdt het vet binnen en laat het niet doorsijpelen. Binnen de voedingsmiddelenindustrie of de bakkerij-industrie is ons vetvrij papier de perfecte oplossing voor voedseltrays, wraps, mandenvoeringen, plates, borden en nog veel meer toepassingen. Als wrap voor een broodje, met een sluitsticker om het af te maken, is handig voor de take away. De stickers kan je ook bedrukken met de inhoud. Bijvoorbeeld "zalm", "gezond" of "vleeswaren" etc.

Goed om te weten

Promoot je bedrijfsnaam en branding met je voedselpresentatie, terwijl je de smaak behoudt en vooral vetvrij maakt. Vetvrij papier ook wel Greaseproof Papier, kunnen wij snel leveren. Met 7 werkdagen en in overleg een spoedlevering, zijn wij de snelste van de Benelux. Bedrijven zoals van jou hebben nu de mogelijkheid om het vetvrije papier om te toveren tot een kunstwerk. Vetvrij papier geeft je bedrijf de uitstraling die het verdient en laat je klanten je merk in een geheel nieuw licht zien. Ontwerp het zelf of laat onze getalenteerde studio je helpen. Vetvrij papier is de perfecte oplossing voor gefrituurd voedsel, vettig voedsel, warme & koude gerechten, oliën & sauzen, zware borden, mandvoering, dienbladen, voedselomslagen en nog veel meer! Dit is de meest veelzijdige verpakking die momenteel op de markt is! Vetvrij papier kan op maat bedrukt worden met je logo en binnen 7 werkdagen bij je worden bezorgd. Als je momenteel geen vetvrij papier gebruikt, laat ons je dan vandaag nog helpen om aan de slag te gaan!

Hoogtepunten van het bedrukt vetvrij papier:

 • Het is niet giftig
 • Bevat geen plastics of verwante producten
 • Ontworpen voor zowel warme als koude gerechten
 • Het is een multifunctioneel papier
 • Topkwaliteit hoge natte sterkte
 • Leverbaar met Kit 5 en 8
 • Stopt vette voedseltoepassingen
 • Natuurlijk gemaakt zonder coatings
 • Oven-, magnetron- en vriezerbestendig
 • Inkten op plantaardige basis die worden gebruikt voor afdrukken
 • Snel geleverd

Direct bestellen