Alle categoriëen

Informatie

vloeipapier bedrukken banner
 

Shopping-trend: Vloeipapier bedrukken

Bedrukt vloeipapier met logo of design naar keuze

Vloeipapier word gebruikt voor het verpakken van krasbestendige of breekbare artikelen. Het gaat ook wel onder de noemer van zijdepapier, tissuepapier, of zijdevloeipapier. Met bedrukt vloeipapier maak je het verpakken van bijvoorbeeld glas, sieraden, porselein, aardewerk, computer accesoires, etc een stuk leuker en persoonlijker.  

Vloeipapier bedrukken wordt veelal gebruikt door bedrijven om artikelen in te verpakken. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe schoenen. De schoenen zitten gewikkeld in een vloeipapier en er bevind zich vaak ook nog een prop van hetzelfde vloeipapier in de neus van de schoen. Of denk aan je favoriete slijter. Een fles drank word ingerold in een vloeipapier om zo te voorkomen dat je met drank open over straat moet en daarnaast de fles bestand is tegen stoten. Vaak zie je dat dit vloeipapier bedrukt is met logo. 

Waar je het misschien (nog) niet verwacht, maar steeds vaker ziet. Is bij het verpakken van kleding. Er word dan een vloeipapier tussen het gevouwen kledingstuk geplaatst. Of het kledingstuk word in vloeipapier gewikkeld. Maak dat helemaal af met een eigen bedrukking. Vloeipapier bedrukken is hip.

vloeipapier bedrukken in verschillende oplage

Vloeipapier bedrukken zijdezacht

Vloeipapier word gemaakt van zijdevezels. Dit zorgt ervoor dat het papier zacht aanvoelt. Doordat vloeipapier met deze zijdevezels word gemaakt kan je er artikelen zorgvuldig mee inpakken. En zo eventuele beschadigingen voorkomen. Maak het vloeipapier persoonlijk door er je eigen print op te zetten. Zo word het tevens geschikt voor het verpakken van breekbare cadeaus. 

Verschillende formaten

Bij Zakelijk Drukwerk vind je verschillende standaard formaten om vloeipapier te bedrukken. Er is meer mogelijk dan dat er terug te vinden is op de site. Neem bij speciale wensen even contact op. Ons team staat klaar om met al je vragen te helpen. Zo krijg je exact het vloeipapier waarnaar je opzoek bent. Bel: 070-4041428

 

vloeipapier bedrukken inpakken

Snelle levertijden bedrukt vloeipapier

Vloeipapier bedrukken kan zelfs met spoed. De standaard levertijd is vanaf 7 werkdagen. Met spoed bestellen.

Inspiratie? Bekijk Pinterest

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je je bedrukte vloeipapier sneller nodig dan onze levertijden? Neem telefonisch contact op en wij informeren je naar de mogelijkheden! Bel: 070 - 40 41 428.

Waar wacht je nog op. Bestel je bedrukte vloeipapier direct online bij Zakelijk Drukwerk:

Begin met bestellen