Alle categoriëen

Informatie

Drukwerk Den Haag           

ZakelijkDrukwerk.nl is gevestigd in Den Haag aan de Mangaanstraat 25. Voor drukwerk Den Haag zit je bij ons goed. Kom gezellig langs voor een bakkie. Wij kunnen je dan in onze showroom het een en ander van het drukwerk laten zien. Ook denken wij graag mee en adviseren je gaandeweg.

Jarenlange ervaring in de drukkerswereld.

Zakelijk Drukwerk heeft jarenlange ervaring in de drukkerswereld. Als ex-drukker van een eigen drukkerij weten wij hoe de vork in de steel steekt. En hoe je het beste resultaat drukwerk kan verkrijgen. Door middel van persoonlijk contact bespreken we al je wensen. Vervolgens ontzorgen wij je dan in de overige stappen van het drukwerk Den Haag.

Dtp-er / vormgever

Naast dat wij je goed kunnen informeren over al het verschillende drukwerk. Kunnen wij je ook met andere stappen voor je drukwerk Den Haag helpen. Wij hebben afgestudeerde ervaren vormgevers/dtp-ers in huis. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met de juiste opmaak. Van volledige ontwerpen tot hulp bij het drukklaar bestand aanleveren. Voor al het drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres.

Uit ervaring met klanten kunnen wij zeggen dat het zelf (op) maken van drukwerk bestanden nog weleens tegen kan vallen. Zo kan het zijn dat je niet de juiste programma’s heb. Of heb je simpelweg de tijd niet voor het opmerken van het drukwerk. Mocht dit het geval zijn kunnen wij je ook hiermee verder helpen. Wij hebben voldoende capaciteit om je idee om te zetten naar een drukklaar bestand. Van het bedenken en maken van een logo, tot het uitwerken van een volledige huisstijl. Een formulier, brochure, flyer, je kunt het zo gek niet verzinnen. Voor al het drukwerk Den Haag kunnen wij een drukklaar bestand maken of hierbij helpen.

Nog wat tips voor uw Drukwerk Den Haag

- Laat je ontwerp professioneel maken.
Wij komen nog vaak tegen dat het logo in .jpg word aangeleverd en er dan geen .eps .ai of .pdf bestand van het logo is. Dit is zonde. Door het gebruik van een .jpg logo word de kwaliteit van uw drukwerk Den Haag een stuk minder

- Vragen kost niks! Neem vrijblijvend contact op met Zakelijk Drukwerk Den Haag. Bel 070-4041428

- De drukwereld staat niet stil. Zo kan het zomaar zo zijn dat volgende week compleet vernieuwd drukwerk op de markt komt. Dit houden wij allemaal in de gate en brengen u dan graag op de hoogte.

- Zien, voelen, ruiken? Het kan allemaal in onze showroom van drukwerk Den Haag. Zien we je snel?