Alle categoriëen

Informatie

Kies het formaat waar jou ontwerp binnen valt.

  • Wit vetvrij papier formaat 140x140 mm

  • Wit vetvrij papier formaat 200x200 mm

  • Wit vetvrij papier formaat 150x260 mm

  • Wit vetvrij papier formaat 150x300 mm

  • Wit vetvrij papier formaat 200x250 mm

  • Wit vetvrij papier formaat 215x315 mm

  • Wit vetvrij papier formaat 430x315 mm

  • Wit vetvrij papier formaat 430x630 mm

Bedrukking vetvrij papier

Papiergewicht vetvrij papier

Handige sluitsticker

Prijzen en oplages

Voordeliger vetvrij papier bedrukken in diverse formaten

Vetvrij papier, ook wel ersatz papier genoemd, wordt veel in de Horeca gebruikt. Het vetvrij papier wordt bedrukt om daarna om een product, broodjes, hamburgers ed, mee in te pakken. Wij leveren daar optioneel ook sluitstickers voor bij, uiteraard met een bedrukking. Het budget vetvrij papier wordt op 45 grams gedrukt, Vetvrij papier wordt meestal gebruikt als een opvallende onderlegger op een plank of schaal. Hierdoor krijg je een leuke presentatie waarmee je de restaurantnaam weer onder de aandacht brengt. Maar vaak de meest voorkomende reden om vetvrij papier als onderlegger te gebruiken, is het snelle schoonmaken van de schalen en planken. Geen lastige afwas, geen etensresten die achterblijven, maar een redelijk schoon bord of plank, die je snel weer kan gebruiken. De winst van het besparen door het gebruik van vetvrij papier, zit dus in de tijd en kosten van het afwassen.

Vetvrij papier of Ersatz papier bedrukken

Vetvrij papier is het bekende ersatz papier. Bij ersatz-papier spreken we normaal gesproken over gebleekt ersatz, het papier is gebleekt omdat de lignine (het kleurpigment) eruit gebleekt is waardoor ersatz papier zijn mooie witte kleur krijgt die het heeft. Ersatzpapier is wit, licht doorschijnend, glad maar bovenal vetdicht. In de praktijk wordt er vaker over vetvrij papier gesproken. Dit vetvrij papier heeft een KIT waarde van 5. De KIT waarde geeft de waterafstotende kenmerken aan het papier. Hoger KIT waarde is dus meer vochtwerend. Dat is de reden dat men ook wel spreekt van vochtwerend papier als men vetvrij papier bedoeld. Voor alle duidelijkheid, vetvrij papier bevat geen kunststof laag of toevoegingen daarvan in het papier.

Opdruk en papier kleur

ZakelijkDrukwerk.nl levert met een korte levertijd, bedrukt vetvrij papier in verschillende gramsgewichten. Tevens hebben wij in het vetvrije papier ook een variant die bruin is.  Wij noemen dit vetvrij papier kraft. Dit papier is 50 grams. Voor de opdruk van kraft vetvrij papier kan je het beste voor zwarte inkt kiezen. Deze soort en andere gewichten vind je op deze pagina.
Het witte vetvrije papier bedrukken wij in zwart/wit of in een PMS kleur. Meerdere kleuren worden opgebouwd in full colour. Voor het prijsverschil, verwijzen wij je graag door naar de mogelijkheden op de site. 

Vetvrij in diverse formaten

Wij kopen het papier direct vanaf fabriek in één formaat en snijden dit naar formaten die passen op onze drukpersen. Hierdoor kunnen wij meerdere formaten vetvrij papier aanbieden. Wij hebben een paar standaard formaten gekozen en een paar formaten vetvrij papier die vaak worden gekozen. Heb je een geheel eigen formaat vetvrij papier nodig, kies dan het formaat dat wij aanbieden waarbinnen het door jou gewenste formaat zou passen. Kom je er niet uit, een beller is sneller. 070-4041428

Vetvrij papier is geschikt voor gebruik in de horeca. Heb je vragen over vetvrij papier, wil je een specifiek formaat, of advies bij een ontwerp? Het is allemaal mogelijk, neem contact met ons op. Meer informatie? Klik hier!

 

   Vetvrij papier bedrukken, ook in kraft