Alle categoriëen

Informatie

Kies het formaat.

  • Tosti-zakjes 130x130 mm

  • Tosti-zakjes 140x140 mm

  • Tosti-zakjes 160x160 mm

Bedrukking tosti-zakjes

Papiergewicht tosti-zakjes

Optie

Prijzen en oplages

 

Tosti zakjes bedrukken


Bedrukte tosti zakjes, op ersatz-papier vetvrij papier, worden altijd eenzijdig bedrukt. Het wordt gebruikt om een product zoals tostis mee in te pakken. In de horeca kan je snel een tosti in het zakje steken en meegeven. De tosti zakjes worden in een zwaarder gewicht (50-55 grams) meestal gebruikt als een leuk middel om een boodschap over te brengen. Hierdoor krijg je een presentatie die je bedrijfsnaam nogmaals onder de kijker zet.

Tosti zakjes op Ersatz papier

Tosti zakjes zijn gemaakt van het bekende ersatz papier. Bij ersatz papier spreken we normaal gesproken over gebleekt ersatz, Deze is gebleekt omdat de lignine (het kleurpigment) eruit gebleekt is waardoor ersatz papier zijn mooie witte kleur krijgt die het heeft. Ersatzpapier is wit, licht doorschijnend, glad maar bovenal vetdicht. In de praktijk wordt er vaker over tosti zakjes gesproken. Dit papier heeft een KIT waarde van 5 of 7/8. De KIT waarde geeft de waterafstotende kenmerken aan het papier. Hoger KIT waarde is dus meer vochtwerend. Dat is de reden dat men ook wel spreekt van vochtwerend papier als men tosti zakjes bedoeld. Voor alle duidelijkheid; tosti zakjes bevatten geen kunststof laag of toevoegingen daarvan in het papier.

Opdruk en papier kleur

ZakelijkDrukwerk.nl levert met een korte levertijd, bedrukte tosti zakjes in 55 grams papier. Tevens hebben wij in het vetvrije assortiment ook een variant die bruin is. Wij noemen dit kraftpapier. Dit papier is 50 grams. Voor de opdruk van kraft tosti zakjes kan je het beste voor zwarte inkt kiezen. De inkten die wij gebruiken zijn transparant en daardoor is het bruin niet mooi in lichte tinten te bedrukken. Natuurlijk past een groene inkt wel prima bij dit kraftpapier. Ook het kraftpapier heeft een KIT 8 kwaliteit.

Opdruk kleuren

Het witte vetvrije papier bedrukken wij in zwart/wit, PMS kleuren of full colour. Voor het prijsverschil, verwijzen wij je graag door naar de mogelijkheden op de site.

Tosti zakjes formaten

Wij kopen het papier direct vanaf de fabriek in één standaard formaat en snijden dit naar de formaten die passen op onze drukpersen. Hierdoor kunnen wij meerdere formaten tosti zakjes aanbieden. Wij hebben een paar standaard formaten en een paar die vaak worden gekozen. Heb je een geheel eigen formaat tosti zakje nodig, kies dan het formaat dat wij aanbieden waarbinnen het door jou gewenste formaat zou passen. Kom je er niet uit, een beller is sneller. 070-4041428

Tosti zakjes gemakkelijk en snel in gebruik

Heb je vragen, wilt je een specifiek formaat, of advies bij een ontwerp? Het is allemaal mogelijk, neem contact met ons op. Meer informatie? Klik hier!