Alle categoriëen

Informatie

Formaat

  • Dobbel- en kaartspel giftbox 97 x 165 x 23 mm

Bedrukking

Inhoud

Prijzen en oplages

Betaalbaar spel als geschenk

Als je op zoek bent naar een leuk spel om te spelen met vrienden of familie, dan is het kaartspel en het bekende dobbelspelblokje wellicht iets voor jou. Dit spel is niet alleen leuk en uitdagend, maar het is ook nog eens gepersonaliseerd met jouw eigen opdruk. Het spel wordt geleverd in een mooi doosje met deksel, wat het perfect maakt om cadeau te geven. (TIP: voeg een cadeaukaart toe)

Het spel bevat verschillende items die je kunt gebruiken om te spelen. Het kaartspel is leuk om mee te klaverjassen of pesten. Het dobbelspelblokje is een leuk onderdeel van het spellendoosje, omdat je deze ook meerdere keren kunt spelen. Je moet goed nadenken welke combinaties je wilt maken met de dobbelstenen om zo de hoogste score te behalen. Wie kent het niet.

Een van de leukste aspecten van dit spel is dat je het kunt personaliseren met jouw eigen ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld jouw eigen logo of afbeelding op het doosje en de kaarten laten drukken. Dit maakt het niet alleen uniek, maar het is ook een leuk idee als je het spel cadeau wilt geven aan vrienden of familie.

Het spel is geschikt voor alle leeftijden en kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers. Het is een leuke manier om met vrienden en familie gezelligheid te creëren. Daarnaast is het ook een goede manier om je hersenen te trainen en je rekenvaardigheden te verbeteren.

Kortom, het kaartspel met het dobbelspelblokje is een geweldig spel om cadeau te geven. Het is leuk, uitdagend en gepersonaliseerd met jouw eigen opdruk. Het is geschikt voor alle leeftijden en een geweldige manier om quality time door te brengen met vrienden en familie. Of je het nu cadeau geeft of zelf speelt, je zult zeker veel plezier beleven aan dit spel.