Alle categoriëen

Informatie

Folders en flyers

Het is eenzaam op de deurmat... Daar moet je nu gebruik van maken!

Inmiddels e-mailt elk bedrijf zich suf. Wordt Google happy van alle adverteerders, maar wordt de bekende gedrukte media, folders en flyers, nog wel eens vergeten. Eens per week landt er bij veel huishoudens een zak met folders in de brievenbus. En inderdaad, die gaat open en wordt doorgebladerd. Stel eens voor wat een aandacht je folder krijgt als je die apart door de brievenbus laat bezorgen. Een folder is nu eenmaal een prima communicatiemiddel. Een folder raap je op, bekijk je even, legt hem weg en voordat deze naar de papierbak gaat, wordt de folder nogmaals bekeken en vaak ook door meerdere personen.

Folders zijn in veel soorten en maten te drukken. Op verschillende papiersoorten, in verschillende formaten, maar ook uitklapfolders die echt opvallen. Er zijn veel mogelijkheden die je zo bij ons online kunt bestellen. Heb je even de tijd, kom langs en wij laten je graag de vele andere folder mogelijkheden zien. Samen maken wij een opvallende folder voor jouw bedrijf. Onze creatieve afdeling zit klaar!

flyers drukken
Flyers drukken

folder gevouwen drukwerk bestellen
Folder gevouwen

Genieten brochure bestellen
Genieten brochure

Leporello uitvouw folder bestellen
Leperello- uitvouwfolder 

menukaarten drukken
Brochure met wire-o binding

 

 

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak: 070-40 41 428

 

Advies nodig? Neem contact op met onze drukwerk-expert: 070-40 41 428. Bellen is altijd de snelste optie. Maar een berichtje achterlaten of mailen kan natuurlijk ook. 

ZakelijkDrukwerk.nl
Mangaanstraat 25
2544 DV Den Haag

info@zakelijkdrukwerk.nl
tel. 070 - 40 41 428