Alle categoriëen

Informatie

Themashop: Speelkaarten

Professionele bedrukte speelkaarten in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Speelkaarten zijn hot! En helemaal als de speelkaarten bedrukt zijn met een eigen logo, ontwerp of foto. De bedrukte speelkaarten zijn in verschillende talen leverbaar. Dus met Aas, Koning, Dame en Boer of internationaal, Ace, King, Queen, Jack. Daarnaast is het ook mogelijk een bedrukt kwartetspel of een volledig zelf samen te stellen informatief kaartspel te bestellen. De bedrukte speelkaarten zijn met of zonder doosje, in luxe of standaard uitvoering. Maak indruk op je klanten door deze give away in te zetten. Een makkelijke weggever die graag wordt aangepakt. Of maak van de gelegenheid gebruik om de bridgeclub, de voetbalclub, bedrijfskantines en natuurlijk de klaverjasclub te sponsoren. Je maakt indruk met deze mooi bedrukte speelkaarten. Speelkaarten bedrukt met een bedrijfslogo en/of huisstijl zijn ook prima geschikt als Goodiebag-vulling.

Tip!: De prijs van een bedrukt kaartspel is interessant bij een wat hogere oplage, maar vanaf 75 stuks heb je al je eigen bedrukte kaartspel. Een betaalbare manier om je bedrijfsnaam te promoten. Prima product om op beursen uit te delen.

De bedrukte speelkaarten zijn te gebruiken bij officiele wedstrijden. De speelkaarten worden gedrukt op Internationaal bridgeformaat en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door de speelkaarten te bedrukken met je eigen logo, ontwerp of foto maak je er persoonlijke speelkaarten van. Een uniek reclamemiddel welke lange tijd zal worden gebruikt tijdens momenten van ontspanning. 

Naast deze bedrukte speelkaarten hebben wij nog veel meer opvallende promotie-tips waarmee je je kan onderscheiden. Neem even de tijd of kom eens langs in onze showroom. Wacht niet af tot de concurrentie hetzelfde idee krijgt en bel nu voor een vrijblijvende afspraak: 070-40 41 428.

Speelkaarten in bedrukt doosje
Speelkaarten in bedrukt doosje

Speelkaarten zonder doosje
Speelkaarten zonder doosje

Informatieve speelkaarten
Informatieve speelkaarten

Kwartetspel bedrukte
Kwartetspel bedrukt

Speelkaarten in luxe doosje
Speelkaarten in luxe doosje

Speelkaarten in kunststof doosje
Speelkaarten in kunststof doosje

 

Advies nodig? Neem contact op met onze speelkaarten drukwerkexpert: 070-40 41 428. Bellen is altijd de snelste optie. Maar een berichtje achterlaten of mailen kan natuurlijk ook. 

ZakelijkDrukwerk.nl
Mangaanstraat 25
2544 DV Den Haag

info@zakelijkdrukwerk.nl
tel. 070 - 40 41 428