Alle categoriëen

Informatie

Afmeting

  • 340 x 500 mm

  • 500 x 700 mm

  • 700 x 1000 mm

Kies opdruk kleuren

Papier gewicht

Sluitstickers toevoegen

Prijzen en oplages

Gaaf, je eigen cadeaupapier en inpakpapier. En al vanaf slechts 125 vel. Bedrukt in full colour. Het papier is gemaakt van 70 grams licht gesatineerd cadeaupapier. Het bekende inpakpapier, waarmee je eigen presentjes kan inpakken. WIj leverne in 3 standaard formaaten inpakpapier en cadeaupapier. Maar als je een kleiner of ander formaat wilt, dan snijden wij het cadeau of inpakpapier naar het formaar dat je veel gebruikt. Daarvoor moet je wel eerst even contatc met ons opnemen.

Weetje:
Ook Sinterklaas bestelt zijn cadeaupapier bij ons. Voor de nieuwe Sinterklaasfilm wordt er gebruik gemaakt van drie kleuren inpakpapier. Dit cadeaupapier is leuk bedrukt met verschillende soorten veegPieten.

 

 


 

 


Cadeaupapier en inpakpapier worden vaak door elkaar gebruikt. Cadeaupapier is vaak mooier uitgevoerd, en luxer bedrukt. Inpakpapier kan ook een oude krant of kraftpapier zijn. Het bekende bruine inpakpapier. Dan ebstaat er ook nog kaftpapier. Dat gebruik je op school voor schoolboeken. Is duidelijk steviger dan cadeaupapier.

De opdruk voor cadeaupapier kan verschillen. WIj bieden een betaalbare versie van cadeaupapier en inpakpapier. In 3 formaten. Wil je helemaal los met goud of zilver of welke veredeling dan ook, dan moet je echt even met ons bellen. 0704041428.

De opdruk voor cadeaupapier en het inpakpapier kan verder alles zijn dat in full colour is te drukken. Een repeterend logo wordt vaak gebruikt om inpakpapier of cadeaupier te bedrukken. Maar ook mooie afbeeldingen die een bijzondere achtergrond vormen zijn populair. Kijk maar eens om je heen in leuke winkeltjes. Die hebben vaak meer creativiteit en daar kan je leuke ideeën opdoen. Ook op pinterest staat veel inpakpapier en cadeaupapier.